Dobrý den, jsou Velikonoce, nemusím do práce a je fajn nálada. Kluci nás děvčata prohánějí po vesnici, my je poléváme vodou a společně si dáváme kořalku. Nálada byla teď dobrá, i když jsme se už rozloučili, já jsem si pár frťanů dala i doma, kam jsem si vzala jednu z pomlázek. Jenže co mě pak nenapadlo! Chtěla jsem si užít, a tak jsem vytáhla kondom z šuplíku, strčila do něj pomlázku a začala si užívat. A ono to bylo super. Přidávala jsem ve šlehání na tempu, až se zanedlouho dostavil orgasmus. Byl to neuvěřitelný pocit, skutečně nejlepší vyvrcholení mého života. S obcováním s pomlázkou jsem poté pokračovala a dostavil se další orgasmus. Jenže když jsem vystřízlivěla, popadly mě obavy, že nejsem normální. Cítím se kvůli tomu špatně. Co si o mně myslíte Vy? Díky za odpověď.

Alena (19), bydliště nechci uvést

Milá Aleno, normální jste. Jste mladá dívka a sexuálně experimentujete, což je ve Vašem věku naprosto běžné. Musím Vás pochválit, že jste pomlázku strčila do kondomu. To je velmi prozíravé a chytré. Proutí z pomlázky by sliznici v intimních místech jistě dobře neudělalo. Vaše okolí by však nemuselo přijmout dobře informaci, že se s ní ukájíte, tak si to raději nechte pro sebe. Pomluvy by Vám mohly ublížit. Ale vězte, že ženy se ukájejí nejrůznějšími předměty. Salátovými okurkami a banány počínaje, stolními lampičkami konče. Nic špatného neděláte, nikomu neubližujete, tak proč si neudělat příjemně? Například zoofilie a nekrofilie jsou touhy, které by měly člověka znepokojovat. Vy jste mladá dívka, která poznává svou sexualitu.

Veselé Velikonoce, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: