Dobrý den, vždy jsem byla sexuálně náruživá, a protože jsem stále nezadaná, chtěla jsem vyzkoušet vše, co bylo možné. Lákal mě i styk s několika muži nejednou, kteří by si mě podmanili a převzali iniciativu. Můj sen se splnil a vyzkoušela jsem hned čtyři mládence najednou. Všude byly jejich ruce, fešáci se mě dotýkali a poté do mě pronikali postupně i najednou. Jeden mě držel, aby si mě vzal druhý. Neměla jsem kam uniknout, ale to jsem přesně chtěla. Když se chlapci rozhodli vyvrcholit, udělali to na můj obličej. Nebyla jsem proti, ale hned několik dávek jsem schytala do očí. Hotová spermiová centrifuga! Okamžitě jsem oslepla, až se o mě hoši museli postarat. Zrak se vrátil, ale jenom částečně. Je to několik dní a stále si připadám poloslepá. Poraďte, co s tím?

Dita (26), Kozolupy

Milá Dito, praktika, při které několik mužů ejakuluje ženě do obličeje, vznikla v Japonsku a nazývá se bukkake. Bohužel při ní dochází často k tomu, co se stalo vám. Sperma končí v očích a ženě podráždí rohovku, což má za následek zarudnutí oka a rozmazané vidění. Jak jistě sama tušíte, spermie jí prorazí a páchají škodu. Ale dočasnou. Nikdy jsem neslyšel o tom, že by žena po »zásahu« úplně oslepla. Nebo i částečně. To byste se musela koupat ve vaně plné spermatu s otevřenýma očima. Pokud vás ale trápí takovéto oční potíže, nezbude vám nic jiného než navštívit oční ambulanci. Může se jednat o problém se sexem nespojeným. Samozřejmě však chápu, že by vám mohlo být při vysvětlování toho, co se stalo, trapně. Zkuste si tedy nejdřív zajít do lékárny pro umělé slzy a těmito kapkami si oči několikrát propláchněte. Třeba vám to pomůže. Příště bych doporučil oční víčka při ejakulaci na tvář neotvírat.

Orlímu zraku zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: