Dobrý den, moje manželka odjakživa patřila ke stydlivějším ženám a při intimním styku po mně vždy chtěla, ať zhasnu. Sexuální radovánky tak znám jenom potmě. Pro mě to není nic moc, ale co bych neudělal pro svou choť. Žena pár měsíců po svatbě otěhotněla, a když porodila, přišel obrovský šok! Narodil se nám totiž černoušek. Hned jsem ženě do očí vpálil: „To máme jistě z toho, že zhasínáme, že?“ Žena, která není Češka, ale je běloška, se velmi urazila. Řekla mi, že dítě je stoprocentně moje, že by mi nikdy nezahnula. Prý byl její děda černoch. Je možné, aby byl náš chlapeček černoch po něm? Díky za odpověď.

Jiří (31), Olomouc

Milý Jiří, to, co se stalo vám, obvykle přináší konec vztahu. Takže jste kabrňák, že jste hned nezpanikařil, i když jste manželce vyhuboval. Zda je narozený chlapeček váš syn, vám nepovím. Na tuto otázku dokážou přinést uspokojující odpověď jenom testy DNA. Černošský gen, který určuje barvu pleti, je obvykle dominantní, ale může být ve smíšených vztazích i několik generací potlačen. Takže ano, chlapeček může mít tmavou pleť po svém pradědečkovi, skutečně je to možné. Navíc pokud vaše žena neustále vyžaduje při sexu zhasnuto, nezní to jako, že by se rozhodla pro nějaké milostné pletky s jiným mužem za vašimi zády. Pokud zjistíte, že je chlapeček skutečně váš, milujte ho celým srdcem, na barvě pleti nezáleží, je to vaše krev! Jestli však testy odhalí, že není vaším synem, je jen a jen na vás, zda manželce odpustíte a dítě přijmete za své vlastní.

Výchově dětí zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: