Zdravím, od 14 let mám velmi bohatý sexuální život. Měl jsem mladé dívky, starší ženy, skupinový sex a navíc se od útlého dětství denně věnuji vysilující masturbaci. Za těch 15 let mého sexuálního života se mi vytahala předkožka tak, že vypadá jako rohožka. Kdybych měl loďku a vytáhl ji z kalhot, mohl bych plachtit. Když si odmyslím penis, vypadá jako těsto na pizzu. A nejenom že je nevzhledná, ale navíc mi překáží při intimnostech. Lékaři mi poradili obřízku, ale já se bojím, že můj penis ztratí na citlivosti. Sex však chci mít s ženami dál. Co mám udělat pro to, abych si ho užil bez problémů?

Láďa (29), Praha

Drahý Láďo, příliš častý sex a masturbace skutečně způsobuje opotřebování pohlavních orgánů, jak jste již bohužel sám poznal. Že se vám do obřízky nechce, se vám nedivím, citlivost vašeho bratwurstu by se skutečně značně snížila. Sám ale poznamenáváte, že vám uvolněná předkožka překáží při sexu. Nezbude vám nejspíš opravdu nic jiného než menší chirurgický zákrok. Obřízce se ale vyhněte, jistě najdete v Praze specialistu, který pochopí vaši situaci a skalpelem odstraní pouze nadbytečný kus uvolněné kůže, nikoliv celou předkožku. Přirozená ochrana penisu tak zůstane na místě a navíc nepřijdete o uzdičku, nejcitlivější část vašeho penisu. Chci vás však odradit od přílišné kopulace a masturbace. Sex je zdravý, ale všeho moc škodí, takže byste si měl najít i čas na odpočinek a regeneraci. Jinak vám může vaše chlouba upadnout.

Poklidnému sexu zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: