Jsem normální chlap, pracuji ve fabrice, mám dost kamarádů, ale s ženami jsem za celý život moc štěstí neměl. U nás v lokále jsem se seznámil již se spoustou různých žen, ale když si je přivedu domů a svléknu svou flanelovou košili, propuknou všechny v smích. Mám totiž příliš velká a rosolovitá prsa. Vím, že je to zdravotní problém, který se dá řešit i operací, ale já pod kudlu jít prostě nechci. Přesto už nechci slýchat, že jsem ceckáč nebo kozák. Co byste mi poradil?

Štěpán (38), Vysoké Mýto

Drahý Štěpáne, chápu vaši situaci, zbytnělé prsní žlázy u mužů neboli gynekomastie je skutečně nevzhledný problém, který nepřináší mužům nic jiného než psychickou bolest a útrapy. Ale na druhou stranu, Štěpáne, jsme chlapi, ne? A nic by nás jen tak nemělo rozhodit. Nevím, nakolik jsou vaše prsy veliké. Jsem si však jist, že ta pravá žena pro vás, by se vám ale neposmívala ani, kdybyste je měl jako Halina Pawlovská. Nicméně rozumím, že posměch žen vám snižuje sebevědomí, což při seznamování není ideální. Existuje hormonální léčba, avšak myslím si, že ve vašem věku je šance na úspěch mizivá. Operaci proto zvažte. Jde o zákrok, který nepatří k nejhorším ani nebolestivějším, rány se hojí rychle a komplikace jsou ojedinělé. A ve vašem případě si myslím, že vám lékař doporučení jistě napíše. Ale pamatujte, nejsou to prsy nebo penis, které z vás udělají úspěšného lovce žen. Jenom díky správnému chování poznáte ženu svých snů.

S pozdravem, váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk
Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.
ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: