Dobrý den, již od puberty mě trápí velikost mých malých stydkých pysků, které navzdory svému názvu nejsou vůbec malé. Dělají mi problém při seznamování i samotném styku. Když už se s nějakým mužem seznámím, začnu ho mít ráda a rozhodnu se pro intimnosti, stává se mi často to samé. Když se vysvléknu, sundám si kalhotky a mé pysky se odlepí od těla, často slýchávám, že mám pysky jak dva naklepané řízky. Moc mě to bolí. A když náhodou poznám chlapce, kterému to nevadí, nemůže se přes ně do mě dostat. Je to, jako bych se snažila dostat do nákupního střediska před otevírací dobou, prostě marné. Pysky drží na sobě nalepené a penis skrz ně nepronikne. Co s tím? Přemýšlím, že si je nechám chirurgicky odstranit.

Andrea (20), Pardubice

Milá Andreo, nejste v tom sama. Velikost pysků řeší nejedna mladá, ale i starší a životem protřelejší žena. Ano, někdy dokážou být muži krutí a hanit něco, co není třeba podle nejnovějších trendů pornografie. Stejně jako u mužů mají penisy a varlata různé velikosti, jsou jinak velké i klitorisy a oba páry pysků. Mít je větší nebo velké je v pořádku, přirozené a podle přírody. Velké pysky mohou být i výhodou. Okolí penisu zahřívají při styku, takže může být muž ještě vzrušenější. Navíc některé muže vskutku vzrušují i vizuálně. Někdo má rád jablka, jiný zase hrušky. Navíc si z NDR pamatuji ještě případ pokusu o znásilnění, kdy jednu mladou Němku na koncertě Modern Talking zachránily od znesvěcení. Mladík, který se takto od přírody obdařenou ženu pokusil znásilnit, neuspěl a byl navíc dopaden policií. Šlo o velké zvíře, protože si ho nakonec převzala Stasi. Pokud máte s pysky problém při styku, zkuste delší předehru, jež je více zvlhčí. Jejich manuální upravení před zásunem také není od věci. Od chirurgického zákroku bych se vás snažil spíš odradit. Pysky jsou přece vaší součástí, já si také nenechám uříznout kus své chlouby. Toto řešení volte, pouze pokud jsou pysky tak velké, že by se vám při chůzi pletly pod nohy.

Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: