Dobrý den, svou přítelkyni jsem uháněl dlouhé měsíce, byla vždy žádaná a měla spoustu nápadníků, ale nakonec se podařilo a začali jsme spolu chodit. Jenže při souložení mám problém. Moje nová partnerka při styku neustále křičí „hlouběji, hlouběji,“ jenže já vím, že v ní jsem již »nadoraz«. Nikdy se mnou při sexu nedosáhla vyvrcholení. Chci svou přítelkyni uspokojit, co s tím, pane doktore?

Pavel (30), Praha

Pavle, rozměry intimních partií žen, stejně jako jejich citlivost, jsou různé. Spousta žen nepotřebuje k dosažení vyvrcholení kompletní vyplnění vaginy penisem až k děložnímu hrdlu, některé však ano. Pokud je pro ni vzrušení dostatečné při souloži a k vyvrcholení by potřebovala několik hlubších zasunutí penisu, můžete zkusit praktiku »pánevní ponor«. Jde o akt, při němž se nad partnerku co nejvýše zdvihneme rukama a v oblasti pánve se při zásunu co nejvíce prohnete. Jde o náročnou praktiku, kterou nelze častokrát opakovat, ale k vyvrcholení by mohla postačit. Pokud nikoliv, zkuste pozici »zezadu,« při níž pronikne penis hluboko. Jestli ani to nezabere, nestyďte se pořídit vibrátor nebo dildo větších rozměrů. Neznamená to přece, že vaši přítelkyni s vámi sex nebaví, vy jen pro ni chcete krásné vyvrcholení. A pamatujte, Pavle, nejste nikdy malý muž, pokud přemýšlíte nad tím, jak své lásce dopřát rozkoš, ať už jakýmkoliv způsobem.

S pozdravem, Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk
Máte pro našeho specialistu dotaz? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz našemu specialistovi! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.
ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: