Dobrý den, pane Obdařený, jsem dvacet let šťastně provdaná za svého muže, ale nyní mám pochyby, že v našem vztahu není vše v pořádku. Před nedávnem, když jsme popíjeli při romantické večeři víno, se mi svěřil, že ho už dlouhou dobu láká pozorovat mě při sexu se svým kamarádem. To už ho nevzrušuji? Co ho to popadlo? Kamaráda znám, je to fešák, ale abych s ním měla sex? Navíc před manželem? Byla jsem vychována v křesťanské rodině a momentálně nevím, co si myslet. Jsem zmatená.

Milada (41), Stará Boleslav

Milá Milado, vím, že nabídka vašeho manžela vás musela zaskočit, ale nepanikařte! To, že byste svého muže nevzrušovala, je absurdní. Naopak, vydržel s vámi dvacet let a rozhodně z toho, co mi píšete, to nevypadá, že by toužil po jiné ženě. Naopak. Jeho choutky budou pravděpodobně jednou z forem kandaulismu, sexuální praktiky pojmenované podle krále Kandaula, při níž je partner vzrušován tím, že jiný muž nebo žena mají styk s jeho protějškem či se na něj dívají při intimnostech. Nemusí se to tak zdát, ale váš muž se s vámi chce svým způsobem chlubit. Samozřejmě pokud je vám taková představa proti srsti, s mužem si o tom promluvte, ale rozhodně si nemyslete, že by už o vás neměl zájem, nebo se vás chtěl dokonce zbavit. To nikoliv. Sama jste mi napsala, že kamarád je fešák, tak si to nechte projít hlavou. Rozhodně s mužem o takovýchto choutkách mluvte, dost možná pro něj nebylo úplně lehké se s nimi svěřit. A pamatujte, že nemusíte s kamarádem hned spát, může se on na vás dívat, můžete vyzkoušet sex ve třech. Vše je jen a jen na vás. Rozpadu manželství se ale dle mých zkušeností rozhodně bát nemusíte.

Sexu s  kamarádem před manželem zdar, váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: