Zdravím Vás, od doby, co mě zajímají ženy a dívky, jsem byl vždy příznivec přírodních klínů. Moje současná přítelkyně je však zásadně proti ochlupení mezi nohama. Namítá, že bobřík je ošklivý a nehygienický. Prosil jsem ji, naléhal, ale marně. Přitom moje vzrušení není kvůli tomu takové, jaké by mohlo být. Poradíte mi, jak přítelkyni k chloupkům přesvědčit?

Luděk (34), Třebíč

Milý Luďku, svou přítelkyni nemůžete nikdy k ničemu nutit. Nedosáhnete tím ničeho a můžete tím vytvořit mezeru ve vašem vztahu, kterou už nepůjde zacelit. Pokud jste přítelkyni slušně poprosil, jestli by byla ochotná se nechat v intimních partiích zarůst, a ona odmítla, netlačte už na pilu. I pokud byste toto téma znovu vytáhl, rozhodně začněte tím, že v žádném případě nechcete, aby byla zarostlá celá a cítila se kvůli ochlupení špatně. Řekněte jí, že ji milujete, že vám na ní záleží, a pouze v případě, že trochu roztaje, můžete navrhnout nějaký kompromis, jako například čárku nebo trojúhelník. Ale nemyslete si, prosím, že jste zvláštní nebo ujetý. Každého muže vzrušuje něco jiného a na chlupatém ženském genitálu není nic špatného. Sám si moc dobře pamatuji, jak při mém pobytu v NDR byla v jednom braniborském nevěstinci nejpopulárnější prostitutkou Haarig Hedwig, která byla proslulá svým chlupatým klínem. Zákazníci od ní odcházeli spokojeni, avšak končili na venerologii, protože měla filcky, ale to je už jiný příběh. Já sám se přiznám, že i mně úplně vyholené ženy neimponují, a pokud bude vaše láska ochotná ke kompromisu, poradím vám větu: „Kompletně vyholená vypadáš dole jako mimino.“ To v mém osobním intimním životě již několikrát zabralo.

Chloupkům zdar, Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: