Dobrý den, dělám klasickou kancelářskou práci a před nedávnem jsme měli krušnou uzávěrku. Nestíhali jsme skoro nikdo a šéf nás navíc neustále popoháněl. A když jsem ve stresu, často se mi prostě postaví. Není to nic sexuální. No a zrovna před uzávěrkou to na mě v kanclu přišlo. A v ten okamžik za mnou vlítl šéf s tím, kde má zpracovaná lejstra. Zastihl mě s rudým výrazem ve tváři a s kalhotami napnutými k prasknutí. Měl jsem ho tvrdého jako kámen. Vykřikl na mě, co to v práci dělám a jestli si takhle představuji práci. Moc jsem ze sebe v tu chvíli nevykoktal a od té doby si na mě šéf zasedl a vozí se po mně. Poraďte, co s tím?

Milan (32), Olomouc

Milý Milane, to, co se vám stalo, je lidské a přirozené. Muž dosáhne během dne erekce zhruba desetkrát, takže u pracujícího jedince je jasné, že i v práci. Horší je reakce vašeho nadřízeného. Nedá se ale nic dělat, budete za ním muset jít a vysvětlit mu, že jste v práci rozhodně neonanoval, nedíval se na porno, ale prostě se to přihodilo. Je to sakra chlap, tak snad se zachová rozumně, když o tom s ním hodíte řeč. Doporučuji vám mu ukázat dnešní poradnu, aby viděl, jak vás tento problém trápí a snažíte se ho vyřešit. Vaše chyba to rozhodně není, neudělal jste nic špatného.

Klidu v práci zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: