Dobrý den, jsem prostě divoženka. Mám sex ráda a užívám si ho plnými doušky. Jsem mladá, krásná, blond a svobodná, tak proč ne? Mám několik milenců, se kterými si užívám i víckrát za den, protože bydlí v mém okolí. Spíme spolu bez kondomu, protože s prezervativem nejsem schopná dosáhnout orgasmu. Jenže jak do mě mí chlapci stříkají, vytéká ze mě poté po celý den semeno. To je nepříjemné především v práci. Nemyslete si ale, že jsem špindíra! Po každé souloži se jdu umýt, ale semeno je nastříkané i hluboko na děložním čípku a vymýt ho sprchou prostě nejde. Poraďte mi, nechci, aby ze mě mužská šťáva tekla, kudy chodím.

Edita (36), Praha

Drahá Edito, předem své odpovědi bych vás chtěl varovat před mnohými riziky vaší neřízené sexuální zábavy. Více sexuálních parterů znamená i vyšší riziko onemocnění pohlavní chorobou. Víte vy vůbec, že zhruba 50 % českých mužů má pohlavní choroby? Doufám, že jste si všechny své milence nechala otestovat. Mám pro vás však pochopení, že k dosažení vrcholu nesmíte při sexu používat kondom. Nejde o nic výjimečného. A stejně tak moc dobře vím, že vymýt vše po milování prostě nelze. Překvapuje mě však, že jste si s tímto problémem jako žena sama neporadila. Vlepte si do kalhotek vložku nebo použijte tampon a již vás žádné tekoucí sperma po nohách trápit nebude. Ani vaše kolegy v práci.

Sexuální střídmosti zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: