Dobrý den, většinu mužů trápí velikost jejich penisu, ale to není můj problém. Já se obávám, že můj šourek je nenormální. Kdykoliv se cítím v úzkých, stáhne se na minimální velikost. Je to takový strašPYTEL, jak mu říkám. Když mám strach z práce nebo chci pozvat kolegyni na rande, škrtí mi varlata jako oprátka oběšence. Poraďte, co s tím?

Karel (26), Pardubice

Milý Karle, penis i šourek reagují na spousty podnětů i mimo sexuální dráždění. Jakmile muž cítí úzkost, zmenší se mu penis a může se stáhnout i šourek. Je to taková intimní husí kůže. Nic si z toho nedělejte, když nám přijde domů účet za elektřinu, taky se mi scvrkne. Jenže nejde o nic bolestivého. Pokud by vás ze staženého šourku bolela varlata, znamená to nějakou zdravotní vadu, kterou musí vyšetřit doktor. Takže pokud jste to chtěl pouze barvitě podat, buďte v klidu, nic se neděje. Ale jestli jde o bolestivou reakci, musíte vyhledat lékaře.

Volnému šourku zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: