Dobrý den, už delší dobu pociťuji zvláštní choutky. Kdykoliv vidím ženu nebo muže cucat venku nanuk, vzruším se. Moc bych si chtěla tuto falicky vypadající zmrzlinu strčit do vaginy a ukojit se s ní. Bojím se však, že mi bude zima. Mám do toho jít?

Karolína (18), Žabokrky

Drahá Karolíno, musím Vás trochu zchladit. Strkat si nanuk do vaginy je opravdu špatný nápad. V pochvě by se Vám rozpustil a z toho všeho cukru byste dostala nejspíš kvasinkovou infekci. Navíc vám z toho mrazu vážně hrozí zánět močového měchýře, který také rozhodně nechcete. K ukájení doporučuji vibrátory k tomu určené. Zkuste si to proto dělat robertkem a nanuk u toho pouze cucejte. Pokud byste mermomocí chtěla pocítit něco studeného ve vagině, strčte si na okraj salátovou okurku z lednice. Ale maximálně na pár vteřin a ne moc hluboko. Jenom proto, abyste se ujistila, že nic studeného do vaší svatyně nepatří. Vážně Vám žádné zmražené, studené nebo chladné předměty zavádět do vaginy nedoporučuji. A přestaňte pokukovat po sněhulácích.

Sexuálním hrátkám v teple zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: