Dobrý den, je mi to trapné, ale jelikož nemám partnera, čas od času masturbuji. Dělala jsem si tuhle zrovna dobře, když mě začala otravovat moucha. Oháněla jsem se chvíli a myslela jsem si, že jsem se jí zbavila. Jenže ejhle! Ona mi zalétla přímo do skulinky. Chtěla jsem ji vyhnat ven prsty, ale nepovedlo se. Poté jsem ji chtěla vyplácat ven plácačkou na mouchy, ale taky se nepovedlo. Akorát jsem se sama vypráskala. Došlo tak na nejhorší a já si do ní stříkla trochu spreje na hubení hmyzu. Hrozně to pálilo, ale moucha nechcípla. Pořád mi tam teď bzučí. Ke gynekologovi se stydím jít. Poraďte mi, prosím.

Alžběta (30), Včelákov

Drahá Alžběto, ze všeho nejdřív Vás musím ujistit, že masturbace je naprosto přirozená a normální. Onanují téměř všichni a vězte, že občasným sebeukájením svému tělu prospějete. Tedy pokud v okolí nepoletuje obtížný hmyz. Zapřísahám Vás však, již si do vaginy žádné repelenty a další spreje proti hmyzu nestříkejte. Mohla byste dostat kromě pořádného pálení i například zánět. V lékárně si kupte vaginální výplach pro intimní hygienu. Ten by měl se bzučící mouchou zatočit a vy byste měla mít již klid.

Poklidné masturbaci zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: