Dobrý den, netrápí mě žádný osobní problém. Potíže mám akorát s úchylným sousedem. Není to zlý člověk, neublížil by ani mouše, ale je ujetý jako nikdo jiný. Pravidelně totiž obcuje s naším vozem. Již několikrát jsem ho načapala před domem, jak souloží s naším autem. To samé se stalo několikrát i manželovi. A když ho nenačapáme, tak najdeme ulepený výfuk. Bojím se, že ho jednou uvidí naše děti. Nechci mu ublížit, ale takhle to dál již nejde.

Romana (38), Nebeská Rybná

Vážená Romano, jsem téměř dojat vaší srdečností. To, že nechcete sousedovi ublížit, je nevídané a od vás velmi shovívavé. Jenže váš soused je nemocný a potřebuje pomoc. Pokud s ním máte dobrý sousedský vztah, zajděte za ním a domluvte mu, aby se šel léčit na sexuologii. Úchylka, kterou trpí, se nazývá mechanofilie. V jeho případě se sexuálně nejlépe ukojí s vozidly a vaše auto se stalo jeho miláčkem. Pokud se nebude chtít léčit, nezbyde vám nic jiného, než se obrátit na policii. To, že před domem na veřejnosti obcuje s vozem, je totiž ohrožování mravní výchovy dítěte. A z ní máte přece největší strach. A k tomu několik dalších přestupků. Pokud se nedokáže ovládat, měl by si pořídit garáž.

Klidné jízdě v autě zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: