Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Swingers party pro milionáře: Účastníci musí na testy kvůli koronaviru!

Autor: shp - 
24. července 2020
05:30

V době celosvětové pandemie koronaviru dostal výraz bezpečný sex nový význam. Své o tom ví pořadatelé swingers párty pro milionáře, která se bude v sobotu odehrávat v luxusní vile na pobřeží portugalské Comporty. Všichni potenciální účastnici musí podstoupit testy na koronavirus.

Samozřejmě pouze ti, jejichž výsledy budou negativní, se na sexuální orgie pro zámožné dostanou. Podle Mirroru se už na swingers párty, která má připomínat klasický film Stanleyho Kubricka Spalující touha (Eyes Wide Shut), přihlásilo 40 lidí.

Apartmá na noc za 81 tisíc

Pronájem jednoho apartmá ve vile vyjde pár na v přepočtu 81 tisíc korun. Swingers párty se přesto mohou zúčastnit i jednotlivci. Samozřejmě takoví, kteří nemají hluboko do kapsy. Podobná akce se přitom už letos konala v Lisabonu.

Zúčastnili se jí údajně známí politici, fotbaloví hráči a televizní hvězdy. Spolek, který se pořádáním skupinových orgií zabývá, se nazývá Purilia a mnoho jeho členů jsou celebritami. Dostat se do něj přitom není nic snadného.

Kde se vila nalézá, je tajemstvím

Zájemci musí absolvovat celou řadu pohovorů, než jsou přijati. Na samotné akci jsou všem rozdány benátské masky kvůli utajení identity. Lokalita, kde se vila nalézá, je přitom střežena tajemstvím. Hosté do ní budou převezeni limuzínami až v průběhu večera.

V galerii se podívejte na fotografie ze slavného ostrova sexu!

aeraluna ( 24. července 2020 17:04 )

Už vidím, jak se všichni hlásí S podivením se zjistí, že účastníků bylo necelých 5

mak ( 24. července 2020 13:32 )

Tak hlavne, ze nepotrebujou testy na HIV, žloutenku, HPV, syfilis aj. 😂 Coz jsou daleko blbejsi, zavaznejsi nemoci. 😂😆

mikes15 ( 24. července 2020 11:15 )

Jo Sexisland, tak tam jsem taky nebyl. Aspoň že tam jezdí z Plesku pro ty zprávy

viho ( 24. července 2020 10:37 )

No jenom jestli tam budou mít pro zábavu i dost dětí, když Epstein už není. Ale jistě dostali nějakou tu eurodotaci, zvlášť teď z toho obrovského balíku stovek miliard, takže to nějak zase vymyslí...

deafista ( 24. července 2020 09:35 )

Je jim přáno. Jako zpestření těm chlípníkům v závěru akce bude osvěžení vonnou coronou.....

Zobrazit celou diskusi