Jak uvedl deník Daily Mail, uživatelka sociální sítě TikTok byla po zhlédnutí záznamu z kamery pořádně vyděšená. „Omlouvám se za to štěkání na začátku, ale koukejte na mého černého psa. Jakoby mu duch sundal obojek,“ vysvětlila. 

Psi na sebe ve zmíněném záznamu štěkají, ale pak náhle oba jako na povel ztichnou. Po zlověstném tichu najednou černý pes vyskočí, narazí do své klece a spadne z něj jako zázrakem obojek. Někteří lidé včetně jeho majitelky si myslí, že za záhadou stojí duch. „Nikdy jsem neviděla podobně přesvědčivé video s duchy,“ napsala jedna z komentujících. 

„Ucítili tu energii, proto přestali štěkat,“ poznamenal další z diskutérů. Pátý ze sledujících si dělal srandu. „Mít v domě kameru a vidět něco podobného, už tam nevlezu,“ uvedl. 

Ne všichni ale sdílí nadšení z duchařského motivu. Někteří ze sledujících krotí vášně a myslí si, že obojek se při nárazu zachytil za kovovou konstrukci a sám se tak rozpojil. „Obojek se sám rozpojil a vyděsil psa, to je tak celé,“ uvedl jeden ze skeptiků. „Obojek se odpojil poté, co ten pes vyskočil a vrazil do konstrukce, lidi, no tak,“ upozornil další. 

Fotogalerie
5 fotografií