Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž (45) bojoval s impotencí: Partnerka mu do penisu vstříkla izolační pěnu!

Autor: rc - 
19. ledna 2022
09:46

Američan (45) měl dlouhodobě problémy s erekcí a impotenci se snažil řešit nezvyklými způsoby. Do močové trubice si vkládal předměty, aby zůstal jeho penis vzpřímený. Ovšem poslední pokus o boj s impotencí skončil katastroficky. Jeho partnerka mu do močové trubice vstříkla izolační pěnu.

Neobvyklými způsoby se snažil řešit impotenci pětačtyřicetiletý Američan. Do penisu si vkládal různé předměty, aby mohl svoji partnerku uspokojit, ovšem výsledky nebyly zrovna uspokojivé.

Jak píše britský deník Daily Mail, řešit se jeho problém snažila i jeho partnerka, která nakonec vzala věc do vlastních rukou a šáhla po izolační pěně. „Jeho partnerka před třemi týdny vložila do jeho močové trubice brčko připevněné k plechovce s pěnou ve spreji,“ píší v případové studii uroložky Rosa Parková a Susan M. MacDonaldová s tím, že pak žena neúmyslně stiskla tlačítko, čímž pěnu vstříkla do močové trubice.

Muž navíc ihned nejel na pohotovost a pěna mezitím ztuhla. V nemocnici se objevil až po třech týdnech, kdy se nemohl vymočit. Skončil na operačním stole. Lékaři byli schopni operativně pěnu z močového měchýře odstranit. Nicméně odstranění ztuhlé pěny z močové trubice bylo komplikovanější.

Zjistili, že muž trpí strikturou uretry, což je zúžení trubice, které bylo způsobeno zjizvením. Lékaři proto museli vytvořit otvor mezi šourkem a řitním otvorem, aby dokázali odstranit zbývající kousky pěny. Zároveň mu zavedly tři hadičky, které mu pomohly s močením. Muže ještě čeká další operace, při níž mu chirurgové opraví močovou trubici. Ovšem ještě předtím ho čeká psychiatrické vyšetření.

Uroložky ve své studii navíc uvedly, že se s podobnými případy lékaři setkávají neustále. „Brčka, vatové tampony nebo baterie, až po průmyslovější předměty, jako jsou hřebíky a kabelové dráty,“ vyjmenovaly odbornice předměty, které jsou lidé schopni strčit do intimních míst.

VIDEO: Urologie

drobek ( 19. ledna 2022 10:51 )

te krafce měl montážní pěnu vstřiknout do palice aby tam něco měla v dutině lebeční.

Zobrazit celou diskusi