Hollywoodský fešák Alec Musser zemřel ve svém domě v kalifornském Del Mar - a podle tiskové zprávy odešel ze světa vlastní rukou. Na podlaze v koupelně ho našla jeho snoubenka Paige Pressová. Ta ho naposledy viděla živého v pátek večer před spaním. V sobotu se jí po příchodu do koupelny naskytl ten nejhorší pohled: urostlý herec měl prostřelenou hruď a vedle něj byla zbraň. Paige okamžitě oznámila hrozný nález na tísňovou linku, záchranáři však na místě už jen konstatovali smrt...

Po smrti herce se vynořila, podobně jako u nás, celá řada spekulací, že se mu stalo osudným očkování proti covidu. Není přitom jisté, jestli byl Musser vůbec očkovaný - navíc krátce před smrtí ho těžká forma koronaviru potrápila a dlouho mu trvalo, než se vyléčil. Tyto spekulace však byly vyjádřením koronera definitivně vyvráceny.

Video
Video se připravuje ...

Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století Videohub

Nyní je však kolem jeho skonu ještě více otazníků, protože hercovi fanoušci nevěří teorii o sebevraždě. Nepozdává se jim, že by se Musser známý i ze seriálu Zoufalé manželky nebo All My Children (což byl „nekonečný“ seriál vysílaný v USA v letech 1970–2011) zastřelil zrovna do hrudníku - a že v době jeho smrti byla vedle v místnosti jeho spící snoubenka, kterou nevzbudil výstřel. Navíc nic nenasvědčovalo tomu, že by se třeba nějak trápil, a nezbyl po něm ani žádný dopis na rozloučenou.

Fotogalerie
46 fotografií