Našpulené rty, ústa jsou lehce pootevřená nebo stažená a obočí je zdvižené. Přesně těmito znaky se vyznačují všechny fotografie. Je zajímavé, že úplně stejný výraz můžeme pozorovat u mláďat goril, když je matka na chvilku opustí nebo když nedostanou to, co chtěla. Odborníci to popisují jako výraz mírného smutku a úzkosti.

V Dívce léta 2010 by většina z nich měla velkou šanci uspět. Fotografie, s kterými se ale rozhodly tyto dívky soutěžit, předpoklady na postup do dalšího kola nemají. Kdo by se v nich vyznal? Vždyť vypadají všechny stejně...

Kristýna Fle (20)

Kristýna Fle
Autor: Kristýna Fle

"Jsem sama sebou - nepotřebuji vzor," prohlašuje o sobě hrdě Kristýna. Řekli byste do ní, že mezi její koníčky patří IT? K typickému "ajťákovi" má hodně daleko!

Denisa Krejzová (19)

Denisa Krejzová
Autor: Denisa Krejzová

Denisa je další zástupkyní dívek, které o sobě říkají, že jsou samy sebou. Přestože se může pyšnit krásnými, svůdnými křivkami, tahle fotografie zapadne mezi ostatní.

Hana Mojtková (16)

Hana Mojtková
Autor: Hana Mojtková

Krásná dívka, ale proč se to bojí ukázat? Dokonce svůj obličej schovala pod brýle. I u Haničky to je ale veliká škoda. Sní o tom, že jednou bude fotit plavky nebo spodní prádlo.

Barbora Krejčíčková (18)

Barbora Krejčířová
Autor: Barbora Krejčířová

Barbora by se v budoucnu ráda věnovala zpěvu nebo modelingu. I proto je jejím největším vzorem Hilary Duff. Jako by si z oka vypadly, že?

A CO SI O TĚCHTO PÓZÁCH MYSLÍTE VY? DÁTE DÍVKÁM SVŮJ HLAS? NEBO VÁS NAŠPULENÉ RTY A HLAVA NASTRANU HNED VYTOČÍ? ŘEKNĚTE NÁM TO V DISKUSI.

Dívka léta 2010

Fotogalerie
10 fotografií