DISKUSE K ČLÁNKU

Shelby16:tady zase někdo závidí krásu a svěžest nás náctiletých sweet girls !!

(26. 08. 2010 20:26)

Shelby16:Sheila má pravdu , to je jen bledá závist. Mladí razí nové dynamické trendy v modelingu

(26. 08. 2010 20:50)

sarka.q:Je legrační, že si to myslíte ale je vy - náctileté sweet girls. Nikdo jiný si to o vás nemyslí. Krása a svěžest vypadá jinak. Přirozeně, bez spousty mejakpu, bez tupých gest. Vy si ji tímto "dynamickým trendem v modelingu ničíte a skrýváte. S těmito fotkami vás žádný profesionální fotograf neosloví a žádnou kariéru neuděláte. Prohlédněte si booky modelek, mají na fotkách "nové dynamické trendy"?

(27. 08. 2010 11:13)

handa:tímto způsobem je zrůdnost..vždy z toho vyjde velká hlava proč se nenechají nafotit pořádně třeba nejakou "kamarádkou" nebo samospouští a hlavně pořádným foťákem ..mobil je na telefonování ,ale tohle je hnus velebnosti...

(26. 08. 2010 20:17)

lemonkaaa:snad se z toho někdy dostanou

(26. 08. 2010 18:10)

sarka.q:Bohužel je to trend dnešních mladých děvčat. Všechny se fotí mobilem z výšky, podmalují si černě oči, špulí rtíky,poulí očička a myslí si, kdoví jak jsou sexy. Nejsou, jsou k smíchu, vypadají jako zrůdičky, ale nechme je při tom, dělají to všechny. Mají to nakoukané z cizích a facebookových profilů a těžko jim to někdo vyvrátí, když takových póz jsou tisíce.Prostě každý mladý člověk jde se stádem a když vybočuje je divnej. Takže radši budou všechny vykulené zrůdičky. Buď k tomu dospějí sami, nebo procitnou až jim to řekne nějaký profesionální fotograf nebo jen kluk, kterému se budou chtít líbit.
Je pravda, že pak jsou všechny jak přes kopírák - vykulené, zamračené, našpulené a zmalované a mají jistotu, že nepostoupí .... Nesjou ničím zajimavé. Možná dostanou hlasy od svých blízkých a známých, ale to je vše. Na něco víc s takovou vizáží nemají.

(26. 08. 2010 17:16)

matyldamatylda:Dobře napsané

(26. 08. 2010 18:50)

mujboze:Kurňa...kdo mi ukrad fotečky mojí postižený dcérky Bětušky?
...a upravil je v fotošopu?

Bětuš, Bětuš,
taková vostuda, koukni, celá ty, jen jiný vlasy !!!!

Tatínek postižený Bětušky
co chce bejt taky jedou Bochníčková !
A teď tohle

(26. 08. 2010 17:06)

Shelby16:a i ten jejich výraz. I smutek k životu patří a já nechápu, proč by se měla holka tvářit za každou cenu vesele a vysmátě anebo příliš sebevědomě... 100x lepší obyčejná holka než nějaká namyšlená celebrita, ať top modelka, zpěvačka nebo jiná prachatá koza....

(26. 08. 2010 15:49)

radooo:jaky smutek? A to sa ti paci,ze kazda baba sa foti s našpulenymi perami? To je sama sebou­,pri­rodze­na,ked musi hadzat vyspulene pery?Ved to je gýč!

Si myslia, ze budu vyzerat jak Angelina Joile

je to trapne jak ked pise niekto "w" namiesto"v"...ale ked je to tak kúlove.

(26. 08. 2010 17:13)

matyldamatylda:

(26. 08. 2010 18:51)

anasyi:spuli se holky jako Hanychova

(26. 08. 2010 14:45)

matyldamatylda:..kva, kvááá...

(26. 08. 2010 14:59)

zirafa:anasyi, ještě než jsem otevřela diskuzi, tak mě přesně tohle napadlo! chtěla jsem napsat, že to okoukaly od kačera.....

(26. 08. 2010 15:01)

matyldamatylda:..kva, kvááá...

(26. 08. 2010 15:04)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy