Skokanka týdne Žaneta Císařová se v rozhovoru s redaktorem Blesk.cz s boubelkou Luckou Špačkovou vůbec nepárala: "Dávají jí hlasy buď takové holky jako je ona z důvodu, že táhnou za jeden provaz, nebo ti, kteří ji litují. Jiný důvod v tom nevidím." Tato slova zapůsobila na Lucčin fanklub jako rudý hadr na rozzuřeného býka.

"Nevím, kde Žaneta bere to sebevědomí hodnotit někoho druhého. Žaneta je plochá jak prkno, vypadá dvakrát starší a sympatická není ani omylem. Lucie je sympatická a na nic si nehraje. Má moje hlasy. Těch polonahých, vyzývavých a otřesně vypadajících náctek už bylo dost," rozzuřil se čtenář s nickem Grillus, který patří k tvrdému jádru boubelčiných fanoušků.

Zuří boj o boubelku Lucii

V diskuzi na Blesk.cz je to ovšem 50 na 50. Polovina lidí Lucii fandí, dalších padesát procent ji nemusí. Přesně tak, jak to u výrazných lidí bývá.

"Soutěž by se měla přejmenovat. Třeba Miss léto XXXL, nebo Miss těžká váha. Podle toho, kolik hlasů dostává Lucie Špačková, lze usuzovat na jistou degeneraci vkusu národa. Ale není divu, vždyť jsme po světě známí jako národ tlusťochů," napsal čtenář s nickem Soica.flatulescu, který boubelkám rozhodně nefandí.

Ještě dále zašel muž s nickem Majkl: "Naprosto souhlasím, že se Lucie nemůže líbit chlapům. S takovou může být jen člověk totálně v krizi nebo s malým sebevědomím. Je mně jí opravdu líto. Je to ubožačka, která se snaží zveřejnit svoje nechutné, tlusté tělo, které zdůrazňuje absolutní nedokonalost. Měla by se stydět. Je fakt, že dostává hlasy jen ze soucitu a od podobných žen, jako je ona."

CO SI MYSLÍTE VY? KDO POSÍLÁ LUCII SVÉ HLASY? ? ŘEKNĚTE NÁM SVŮJ NÁZOR V DISKUZI!

622494:gallery:true:true