DISKUSE K ČLÁNKU

marcelinka93:je to strašny ale skoro všechny divky sou ve veku 17 let i kdyš mnohym lidem to možná prijde normalni me ne jelikoš takove holky chcou byt mohelky a typu barbie a nechapu prispevky typu že proč boubelka do souteže snad podle me ma každy pravo nato se učastnit souteže ať je tlustej nebo hubenej dle me akorat lucka chtela ukazat čtenarkam že nemusi se stydet zato jak vypadaji ale ukazovat to co je na nich heske ale nejak decentne ne jako ty 17lete naninky ktere se div nevifoti nahe a nedaji to redaktori blesku na tytulni stranku proste dle me ma lucka kuraž a vyhru by si zaslouzila než nejaka 17nactka

(04. 09. 2010 15:22)

sojam:ty mas taky kuraz, to ti povim...

20 let a neumi se to ani podepsat...snehulak s tvdym Y, ty ses mi teda lingvistka...

(05. 09. 2010 02:43)

ajtuli:Ježíšimarjá,to jsou ale příspěvky a diskuze. nechto už toho. Každému se líbí něco jiného a nevidím jediný důvod, proč by dívku léta nemohla vyhrát dívka trochu přitěle.
Proč jste tak závistiví a hnusní

(04. 09. 2010 12:16)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 09. 2010 13:07)

siby:Chápu, že slečna Žaneta je napruděná svou prohrou, která co nevidět přijde. Ale neřešte to, blesk je jedna velká zmanipulovaná fraška co akorát škodí. Jak by taky bylo možné, aby se slečna Lucka vyšvihla přes jednu noc na stupínek vítězů. Klasicky, podvodem. Hlas jsem dal slečně Žanetě, protože preferuju štíhlé baby, ale ne až moc. Ale vše je to o vkusu, někdo radši štíhlou ženskou, někdo zase ženskou při těle. A co se týče nadpisu článku, toho vola který ho vymyslel bych akorát chytil pod krkem a zlámal mu ruce aby nemohl dále plodit takové ***, dobrá práce blesku, nikdy nezklames. Jediný kdo je tu zakomplexovany jsou autori komentaru typu ignoranta hajabusa, kteří dokážou jen urážet. Hezký zbytek dne

(04. 09. 2010 12:00)

marcelinka93:naprosto souhlasím

(04. 09. 2010 15:18)

hajabusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 09. 2010 10:47)

marcelinka93:podivej se sama na sebe nadhero každej nemuže bejt štihlej jako pravitko

(04. 09. 2010 11:37)

sojam:to je jen slaboducha vymluva prasatek...

(04. 09. 2010 11:46)

marcelinka93:jisteže kdyš si to mysliš tak proč ne beztak seš nejaka barbinka co se boji přibrat nejaky kilo kdyšto lucka možna ani zato nemuže že ma par kilo navic muže to mit dedične jenže proste nekdo to nechape a chtel by videt nejradši nejakou budenou holky s mirami 60-90-60 a s 4 kozama že ale proste holt to je jedna ze sta anebo sou takovy a v hlave maji nasrano s prominutím

(04. 09. 2010 11:48)

sojam:beztak jsem chlap...

jasne, muzou za to zli lidi, kteri ji stresuji a ona musi papat porad, muze za to dedicnost, muze za to HA a muze za to nemoc stitny zlazy...

(04. 09. 2010 11:55)

(04. 09. 2010 11:58)

marcelinka93:jsi pěká arogantni kráva a kdyš se ti nelibi tak to napiš jednou a ne 50sátkrát

(04. 09. 2010 15:25)

sojam:kolikrat mam psat, ze jsem chlap?!

(05. 09. 2010 02:15)

(04. 09. 2010 11:44)

carodka:Také jsem hlasovala pro Lucku, prostě se mi ta holka líbí i tou svou prezentací. Od této soutěže jsem čekala fotky dívek maximálně v plavkách nebo styl fotek Lucky, ale je to spíše přehlídka nahatých modelek. A pro ty, co tvrdí, že tlustí mají komplexy apod. Mám nadváhu, jak já říkám, mám ***. A rozhodně komplexy netrpím, tak co? Mým dětem ani manželovi to nevadí, naopak jsme velmi spokojená rodina, která nesedí v neděli u bůčku a piva, ale klidně obuje kolečkový brusle nebo sedne na kolo a vyrazí na výlet. Myslím, že tahle soutěž se začíná zvrhávat spíše do vzájemného souboje zastánců plnoštíhlých a zastánců štíhlých a vyměňování vzájemných urážek. Objektivně se na ty fotky dívejte a hlasujte pro tu, která se vám líbí. Ale neurážejte ty ostatní, každá žena je svým vlastním způsobem krásná. A tahle krása nemusí být vidět na první pohled.

(04. 09. 2010 10:09)

pohy:Tak jenom pro Vás, ačkoliv se podobných recesí moc nezúčastnuji, dnesl jsem dal jeden hlas té oplácané slečně Lucce. Doufám že vyhraje a vy nahrajete svou reakci aspon na youtube.com, mohla by to být švanda!

(04. 09. 2010 09:41)

baronessa:nedivím se, že má tolik příznivců. Je sympatická, fotogenická, při své postavě pevná a hlavně vypadá originálně a přirozeně! Krásná tvář, které se budou vrásky vyhýbat. A sebevědomí jí taky nechybí, prostě si zaslouží být na prvních místech.

(04. 09. 2010 09:20)

(04. 09. 2010 11:40)

grillus:Když tu soutěž tak pozoruji, tak nastavení pravidel co se týká nezletilých by tomu asi jen prospělo. I když nutno podotknout, že hranice nahoty se posunula někam úplně jinam než byla třeba před 10 lety. Nicméně bych byla v takových případech alespoň pro souhlas rodičů, protože si nedokážu představit, že bych otevřela Blesk nebo si na internetu našla svoje dítko nafocené jako do p... časopisu Otázka pak už jen etiky, jestli i se souhlasem by se takové fotky měly dostat na veřejnost, když jsou ty "fotomodelky" nezletilé....

(04. 09. 2010 09:00)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy