DISKUSE K ČLÁNKU

akniloh:musí mít ty správný parametry. Protože takové ženské jsou pohodové, klidné, a hlavně se nehádají. Je mi mnohem milejší macatější ženská, protože u ní jsem si jistý, že mi k večeri dá krásně prorostlý bůček a pivčo, kdežto u vyzábliny se člověk dočká tak maximálně kousku okurky a vody. A ty jejich vzdechy, že jem přibrala 10 deka, že musím do posilovny,že musím na pedikůru, manikůru, kosmetiku, a pak jít na pokec se stejnými blbkami. Proto hlas pro LUCKU.
P.S. Pro Žanetu: nejsem ani muž s komplexem nebo bez sebevědomí, jsem prostě normální chlap.Tak jak 90% mužské populace!!!

(04. 09. 2010 08:45)

szyslak:Nehada se, protoze by ji to vysililo.Znam hubeny holky, ktery normalne ji veproknedlo a tak by se dalo pokracovat. Samozrejme chapu, ze kazdy ma jine preference.

(04. 09. 2010 08:58)

ashari:kolik Vam je? 13? 15? Podle slovníku bych to tak hádala . POkud jsme se trefila jsou Vaše reakce pochopitelné, ale pro Vás je tady Web Alík, taky tam máte diskuze

(04. 09. 2010 10:32)

marcelinka93:třeba me je 20 a navic ma akniloh pravdu vetšina holek co znam v mem nebo nladšim veku tak si hrajou na strašny barbihny a proste klukovy nic nedopřejou a pak se divi že to střidaji jako ponošky třeba ja si myslim že sem tak akorat ani tlusta ani hubena a rika mi to spousta chlapu a coš na postave nezaleži podle me teda a obdivuji LUCKU že ma kuraž na takove fotky a je heska i kdyš ma par kilo navic ale coš nepředvadi se jako ostatni hoky ktere tam maji fotky skoro nahe !

(04. 09. 2010 11:41)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 09. 2010 12:02)

sojam:do zadele, jestli tobe je 20, tak mne je 120...protoze tolik hrubek bych v jednom stredne dlouhem prispevku nenapsal ani ozraly na mol...

(04. 09. 2010 12:54)

zirafa:máš poněkud zjednodušený pohled na ženy.... jestli to nebude tím, že jsi sám trochu jednodušší....

(04. 09. 2010 12:15)

szyslak:Ja jsem treba pro ni hlasoval jen z recese. Fakt nesnasim, kdyz se jim rika boubelky, jsou to normalni vyzrany liny tlustoprdky. A proc by jedna z nich nemohla vyhrat ze?

(04. 09. 2010 08:42)

kacka2010:ja taky tak.....je hezka,ale tlusta a to vi i ona sama

(04. 09. 2010 09:42)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 09. 2010 02:35)

sojam:takze vlastne tvrdis, ze spravna baba te ma zabit, kdyz je nahore...

taky dobry...

vyznavac adrenalinovych sportu??

(04. 09. 2010 13:01)

lynx:Dělat hlasováním přednost z nenažranosti je opravdu ale opravdu divné. Každý pediatr ví, že když se dítě v útlém věku překrmuje, vede to ke špatným stravovacím návykům, k tloustnutí, následně ke snížení pohyblivosti a výsledkem pak není člověk, ale prase. Ale oni ti tlusťoši vlastně za nic nemohou. Když ono jim tak chutná. Že tlustoprdky?

(04. 09. 2010 01:45)

sojam:vy vsichni, co nadavate na extrem - "vychrtliny" a volite dalsi extrem - tlustosku, nejste nic jinyho, nez pokrytci a tudiz idioti...

piss

(04. 09. 2010 00:59)

sojam:ja se timto slovickem teda ohanim velice nerad...

ale jestli jsou dle vas tuctovy stihly holky, tak tim vic je tuctova tato boubelka...

a do me...

(04. 09. 2010 00:47)

didi5:Nevim proc by soutez mela byt prejmenovana na XXXl atd.Tato soutez se jmenuje Divka leta a prihlasit se do ni muze naprosto kazda,at uz je tlus­ta,hu­bena,­bryla­ta,uh­rovi­ta,kok­tava,s lupen­kou,ek­zemem­....pr­oste kazda!!!A kdo to neni schopny pochopit,tak je asi primitivni deb.il !!!!!Vsude se jen ukazuji vychrtle,co jim lezou kosti atd..No Lucka se proste chtela prihlasit,tak to udelala-bylo to jeji rozhodnuti a nikdo z vas nema pravo se do ni strefovat!!Proste to respek­tujte,­hlasuj­te si pro koho chcete a neotravujte ty ostatni.Vsadim se ze spousta z tech pito.mecku co se do ni trefuje kvuli postave,se ve skutecnosti trefuje i do tech hubenejsich,jen si najde neco jinyho-zuby,­bedar­,bry­le,ma­ly prsa.......Nikdo neni dokonaly,kazdy ma chyby-nedostatky,ale to je proste ten cesky ubohy narod!!Vetsina lidi nezacne u sebe,ale bude radeji rypat do ostatnich a je spousta blbec.ku,kteri si tim,ze rypou do jinych hoji sve komplexy a nedostatky.A blesk by s tim uz take mohl prestat,protoze je opravdu trapne neustale zadonit o hlasy.

(03. 09. 2010 22:57)

c3rb3r0s:Já lucce moc fandím.
Lidi kteří hlasují pro ty hubené holky jsou zvrácení perverzáci a měli by se léčit.

(03. 09. 2010 22:46)

sojam:protozeeee...????

nevidim duvod, proc bych se mel jit lecit...

hlavne ze se vy, boubelkari, ohanite jinym vkuse...a ja se ted mam jit lecit...mozna si pujdu nechat prohlidnout branici, protoze skytam, jak se vam smeju...

(04. 09. 2010 00:51)

jaaaa:autor cele tehle potapane souteze si ho u tech vyzablich fotek denne honi, ale kdyz uvidel lucku tak mu splaskl a ted se ji za to msti

(03. 09. 2010 22:07)

jahodove_ticho:copak ani Blesk neprokoukl, že hnacím motivem je jedna z nejsilnějších lidských vlastností a to škodolibost? I já jsem hlasoval pro Lucii. Ani ne tak proto, že by mě zas tak extra zaujala. Ale ta představa kyselých výrazů rádobymodelek od zrcadel v koupelnách a foťáků v mobilech je zkrátka silnější. Tohle vítězství už prostě nevyšpulí ani v plavkách při rádoby sexy pózách!

(03. 09. 2010 21:47)

sojam:sice se mi nelibi, pro koho jsi hlasoval/a...ale jsi prvni fanda boubelky, ktereho neostitkuju stitkem - idiot

(04. 09. 2010 00:52)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy