Odborná porota dále vybrala jako druhou nejkrásnější Dominiku Hájkovou (16) a třetí Karolínu Křenovou (16). Všechny tři dívky se můžou těšit na pohádkové výhry.

Výhry, které čekají na vítězky

1. místo – zájezd v hodnotě 30 000 Kč, kosmetický balíček, využití tváře Blesk Dívky léta 2010 pro promo akce a focení v deníku Blesk v roce 2010 + možnost účasti (při splnění podmínek) v semifinále soutěže Česká Miss

2. místo – zájezd v hodnotě 15 000 Kč, kosmetický balíček, využití tváře Blesk Dívky léta 2010 pro promo akce a focení v deníku Blesk v roce 2010 + možnost účasti (při splnění podmínek) v semifinále soutěže Česká Miss

3. místo – poukaz na zboží v hodnotě 5000 Kč, kosmetický balíček, využití tváře Blesk Dívky léta 2010 pro promo akce a focení v deníku Blesk v roce 2010 + účasti možnost (při splnění podmínek) v semifinále soutěže Česká Miss

Takhle se dívky na finálový večer připravovaly

Video
Video se připravuje ...

Finalistky soutěže Dívka Blesku 2010 pózovaly fotografům blesk.cz

Desítka krásných dívek se na finálový večer připravovala ve fotoateliéru Studio 55. Pro mnohé to byla úplně první zkušenost s profesionálním fotografem. Napjatou atmosféru zlehčovaly konverzací. Řeč přišla i na boubelku Lucku Špačkovou. Holkám bylo líto, že se do TOP 10 nedostala.

I přes náročnost nebyla dívka, které by se zkušenost s profesionálním fotografem nelíbila. Ta nejdůležitější část večera, vyhlášení tří nejkrásnějších dívek léta, však holky teprve čekala.

Fotogalerie
9 fotografií

Poroty byly dvě

Porota, která hodnotila dívky celý den, se skládala ze dvou částí. Jednu tvořili zástupci České Miss, druhou módní redaktorka Františka Čížková, šéfredaktor Blesk.cz Ivan Hamšík a šéfredaktor deníku Blesk Vladimír Mužík.

Zkrášlily je profesionálky

O finalistky soutěže se staraly profesionální kadeřnice a vizážistky. S líčením a účesy to však nepřeháněly. Chtěly totiž, aby dívky vypadaly na fotografiích přirozeně. „Snažily jsme se, aby byly vlasy v pohybu. Také jsme se zaměřily na to, aby jejich vzhled byl dívčí a nevypadaly jako paní,“ řekla Míša Řasová, kadeřnice ze studia Bomton.

Nejerotičtější Dívka léta 2010

Titul nejerotičtější Dívka léta 2010 získala už v úterý Klára Riznerová, která se už nemůže dočkat své ceny - exkluzivní sérii fotografií od profesionálního fotografa a art direktora deníku Blesk Filipa Matušinského.