Shelby16:a do časopisu Blesk. Během roku si našetřit 10.000,- Kč na sms-ky. Odklikání 17000 hlasů je otrocká dřina, ale to se dá zvládnout, pokud nelitujeme na to obětovat veškerý volný čas. Odměnou nám budou fotky v deníku Blesk a uznání, že jsme nejkrásnější v Česku.
Shelby16:Na 10 místo bylo potřeba 9.000,- Kč, to je celá jedna česká výplata ! Jenže my chudí, musíme, taky platit složenky a taky nějaké jídlo a pítí člověk potřebuje, aby mohl žít. Měsíc sice vydrží o kůře ze stromů a ze spadaných jablek podél silnic, ale bez vody je do týdne mrtev. Vlastně jsem zapomněla v hypermarketu na WC se můžeme potají napít z kouhotku, abychom nezemřeli, ale prosím vás nikomu to neříkejte, jinak by mě vyhodili z práce za krádež vody.
sweet.girl:ta se podle mě jen vyhla ostudě,která asi byla i bez ni.jestli nekdo sledoval to sms hlasovani tak ona se drzela ale pak se strhla do ustrani,neco na tom je ne jinak by byla v desitce
lucyj:Soutěže se účastnila manželova neteř, takže jsem ji z povzdálí sledovala a semtam nakoukla do diskuzí a můj názor od začátku byl ten, že je tato soutěž absolutně neobjektivní a nemá vůbec žádnou úroveň. Název soutěže v žádném případě neodpovídá výsledku a to jakým způsobem se odehrálo finále je jen výsměchem redakce časopisu Blesk všem, co od začátku dívky podporovali, posílali sms (a že jich nebylo letos málo) a byli jim podporou! Finálový den, kdy Blesk ani nedovolí jeden doprovod pro nezletilé dívky, vyhlašovací večer kdesi v koutě, aby se toho veřejnost moc nedozvěděla....jak UBOHÉ!!!! A o tom, že výsledky byly dávno dané svědčí i udělaná vizáž pro dívky, které zvítězily a s prominutím odfláknutí těch ostatních....když se podívám na foto, kde dívky jedí, tak opravdu nevím, proč vyhrála se svým obličejem J.Tůmová.... Všem dívkám v TOP 10 gratuluji, určitě to pro ně byl i tak zážitek, ale ......
osel.ijacek:Tak my ti to povíme, protože byla nejhezčí. To kdo vyhraje tipovalo několik účastníků na diskuzi na dívce léta 2010. A tipující se dokonale shodli s porotou, Tůmová, Hájková), tak nevím proč tady pyskujete.Z některých obličejů žádný vizážista nic neudělá i když by se rozkrájel. Možná by asi bylo lepší, kdyby si některé z účastnic vzaly bůrku a přihlásily se do soutěžě v některé z islámských zemí Tam by možná vyhrály. A s tím, že by ta soutěž měla být veřejná souhlasím, alespoň by se vědělo, která z účastnic je navíc ještě slušně řečeno úplně blbá.
lucyj:"my ti to povíme..."...ó, děkuji, pane osel, že jste mi to tak pěkně vysvětlil... . Až na to, že na diskuzi v dívce léta si všichni tipovali dle fotek a toho, jaké děvčata uvedla míry a je velice těžké toto odhadnout, když některé mají profi fotky a jiné ne atd. Když vidím fotky v blesku, tak realita je trochu jiná. A proč Tůmové taky nenarovnali vlasy, aby taky vypadala jak zmoklá sklepice? A o tom, co dokáže vizážista ví asi každý, takže to je asi názor mimo mísu .
motejlovaeva:jo,jo máš pravdu Verče tak natáhli vlasy,přito je prosila o natočení,obleky chtěla dle sebe,ale vybrali jí oni,takže ji na fotkách nepoznala ani rodina,příšerné
osel.ijacek:Myslím,že holky jsou dostatečně staré, aby si řekly, jak ty vlasy chtějí. Nebo jsou nesvéprávné? Ale když má někdo vlasy zničené, tak když by jim je zvlnili, tak by vypadaly jako čarodějnice. Nevěřím tomu, že by vizážisti chtěli jednu vylepšit a druhou naopak.
sweet.girl:tůmová je z nich V OBLIČEJI nejhezčí,ale jinak mi v té desítce některé přijdou katastrofální.By mě zajímaly ty odpovědi těch holek na otázky co jim porota dávala...No vůbec je to celý ujetý.
A co ta Špašková,proč tam není?byla nejzajmavější.
peete.moris:ty holky musijou mít asi hodně bohatý rodiče a posílali si hlasy protože není možný že tohle se dostalo vůbec do finále byůli tam mnohokrát krasnejsi.
mujboze:....ale no tak
Copak kacer hanysch, ten kobylovytej typ bez zakladky z Havirova nebo par dalsich tuctovej holek kocourkovskej nejsou tez nase top-misky
pawlinka123:Přesně to se dalo čekat,žádný takový,že se vrací oblé tvary...Tak holky do toho,hubněte at máte aspon 10kg podváhu,prsa nula,zadek žádný a nohy pokud možno kosti obalené pouze kůží...Pěkný vzor našim dětem,gratuluji porotě