Klára si soutěže Dívka léta všimla už v roce 2009 a o rok později už sama zkusila štěstí. A vyšlo to! Hlasovalo pro ni mnoho lidí, které v soutěži zaujala, ale také členové rodiny a přítel. „Byl rád stejně jako já, když mi po vítězství přišly nějaké nabídky na práci,“ popsala Klára. Nyní dostává nabídky na focení v ateliéru, ozvaly se prý i zahraniční časopisy. Některé z nabídek ale odmítá, za určitou mez totiž není rozhodně ochotná zajít. „Nahé fotky určitě dělat nechci. Pokud by ale přišla nabídka na focení nahoře bez, asi by mi to nevadilo,“ vysvětlila.

Z výhry měli radost i Klářini blízcí, setkala se bohužel ale také se závistí. „V mém okolí se našli i lidé, kteří mi výhru nepřejí a tiše mi úspěch závidí,“ svěřila se kráska, které se z českých modelek nejvíce líbí Agáta Hanychová.

Klára má neobvyklý životní sen: Ze všeho nejvíc by si přála stát se policistkou. A také si jednou koupit své vysněné auto BMW X6. Jasno má i v tom, co chce dělat během letošního léta. „Moc se těším na hudební festival na Máchově jezeře,“ řekla. A chybět v létě samozřejmě nebude ani focení profesionálními fotografy, ke kterému se pohledná slečna z Moravy dostala díky soutěži Dívka léta. Letos můžete vyhrát i vy!

Fotogalerie
9 fotografií