Když posílala svoje fotky do soutěže Dívka léta, nečekala takovou vlnu podpory. „Nejdříve jsem si říkala, že jsem to dělat neměla. Ale když mi pak začaly psát jiné holky, že jsem odvážná a že mi fandí, tak jsem si řekla, že budu bojovat i za ostatní boubelky,“ vzpomíná na loňský rok Lucka a dodává: „Nejvtipnější je, že mě lidé i teď po roce poznávají na ulici, v krámě, ve městě a říkají: Vy jste ta Lolitte z Dívky léta. Já vám tak fandila.“

Co je za jejím úspěchem, jak se nakonec dostala na 14. místo? Vše prý máme hledat v jejím příteli. „Naučil mě mít sama sebe ráda. A když on mě miluje, připadá mi, že vše jde lépe a že všechno zvládnu. Každá jsme krásná, jen to musím v sobě najít,“ prozradila svůj trik. Lucka se proto do soutěže přihlásila i letos! „Moji fanoušci mě přemluvili. A tak to hubeňourům zase natřu,“ věří si. Teď má prý v hlavě ale třošku jiné myšlenky.

Posledním krůčkem k absolutnímu štěstí ji chyběla svatba. A na tu se už chystá! „Přítel mě teď nedávno požádal o ruku,“ svěřila se Blesku. Lucie má na ženu dost neobvyklé povolání, pracuje na pile, jejím snem je ale být orpavdová modelka. „Dostala jsem zhruba šest nabídek na focení. Většinu jsem odmítla, protože to byly erotické snímky. Teď mám ale domluvenou přímo reklamní kampaň,“ zakončila.

DÍVKA LÉTA - SPECIÁL NAJDETE ZDE!

Na Kutnou Horu je pyšná
Autor: David Malík

Lucie Špačková
Míry, výška, váha
113-95-110, 171 cm, 92 kg
Konečné pořadí loňského ročníku: 14

Fotogalerie
8 fotografií