„Mohla byste být celkově první, vyhrát zájezd atd., postoupit na Českou Miss za částku 45 000 Kč. Chápu, že ta částka pro normálního člověka je dost vysoká, ale ve světě modelingu se Vám několikrát vrátí zpátky…. možná je to šance, která se už nikdy v životě nenaskytne.“ Tak oslovuje soukromými emaily některé ze soutěžících dívek „nadháněčka“, která si je vytipovala v diskuzi na stránkách soutěže Dívka léta 2011.

Pokud soutěžící zareaguje, následuje předání telefonního čísla, na kterém potom jistý muž vysvětlí, jak to bude fungovat. Slibuje, že zajistí tolik SMS hlasů, které dívce zajistí postup do finále a následně pak i celkové vítězství. Redakce Blesk.cz zveřejňuje část rozhovoru, který by měl soutěžícím dívkám pomoci ho identifikovat, pokud by je kontaktoval.

NAHRÁVKU SI POSLECHNĚTE ZDE:

Video
Video se připravuje ...

Záznam rozhovoru podvodníka, který nabízí vítězství v soutěži Dívka léta 2011 Blesk.cz


Zveřejněním nahrávky chce redakce upozornit na možného podvodníka, který se soutěž snaží zdiskreditovat. Své sliby prakticky není schopen dodržet a spoléhá zřejmě na to, že jen málokterá dívka by se do zpětného vymáhání částky 45 000 Kč pustila soudní cestou – sama by se tak přiznala k podvodnému jednání.

„Pokud by ale kterákoliv soutěžící na nabídku přistoupila, hrozí jí vyloučení ze soutěže, a to z důvodu podvodu při hlasování,“ upozorňuje Martina Růžičková, právnička společnosti Ringier Axel Springer s tím, že pořadatel soutěže maximálně hlídá její regulérnost všemi dostupnými prostředky.