V internetovém hlasování čtenáři Blesku vybrali 50 soutěžních profilů, postupujících do semifinále. Řada dívek si však získala jejich přízeň hned v několika kategoriích, takže celkem o finále bojuje 36 dívek.

Veronika Králová (26 let, míry 90 - 62 - 90, 169cm, 54 kg)
Autor: Dívka léta 2011
Rekordmankou je Veronika Králová (26), která uspěla hned ve 4 kategoriích. Vešla se do první desítky v kategorii Nejsympatičtější dívka, Dívka s dlouhými vlasy, Dívka s dlouhýma nohama a v Uměleckém aktu. Se 3 nominacemi ji následují Tereza Broušková (16) a Hanka Kotenová (24), sedm dívek pak uspělo ve 2 kategoriích současně.

Do souboje o postup do finále se také připojí 10 slečen, které redakce vybrala do nové speciální kategorie Nejerotičtější dívka. Celkem tedy čtenáři mohou finalistky vybírat z TOP 60 profilů.

V boji o finále se začíná znovu od nuly. Jak hlasovat?

V boji o finále se ale začíná znovu od nuly bez ohledu na předešlé pořadí v kategoriích. Všechny dívky tak mají stejné šance.  Postoupí do něj 10 dívek, které získají nejvíce SMS hlasů. Pokud by některé dívka znovu uspěla s více profily, postupuje jen ten, který získal nejvíce hlasů.

Nejerotičtější dívka KRISTÝNA FISSCHEROVÁ (20 let, míry 84 - 62 - 92, 168cm, 49kg)
Autor: Dívka léta 2011
Jak hlasovat: Hlasování začíná 14. září ve 12:00 hod. a končí 20. 9. ve 12:00 hod. Jak postupovat? Je to jednoduché: Vyberte si svou favoritku (můžete jich mít samozřejmě více) a na internetových stránkách www.divkaleta.cz rozklikněte její profil. V něm najdete soutěžní číslo a pak už stačí jen  na mobilní číslo 9079909 poslat SMS ve tvaru: DIVKA mezera 1-60. Příklad: DIVKA 28

Jak svou favoritku podpořit?  Vytvořte jí hlasovací tým!

Své favoritce můžete výrazně zvýšit šanci na vítězství tím, že jí „postavíte“ hlasovací tým. Oslovte všechny své známé a přátele na sociálních sítích (Facebook, Twitter, Lidé.cz a další), využít můžete také emailů. Pošlete jim link na profil dívky, kterou chcete podpořit,  a požádejte je o SMS hlasy. Čím dřív tak uděláte, tím lépe, velký náskok ostatních soutěžících se později jen obtížně dohání!

Fotogalerie
45 fotografií