Úspěšné tažení tandemu boubelatých Lucií opět ukazuje, že ani ideální míry modelky nemusí zaručit úspěch. Lucka Tenková si hned v prvních dnech hlasování získala početný tým fanoušků, kteří ji v její kategorii „vystřelili“ do vedení. Teď se v souboji o první místo střídá s modelkou Monikou Bachovou (21).

Lucka Tenková a její umělecký akt
Autor: Dívka léta 2011
Ostatně, tato dívka barokních tvarů ví, co je to týmová hra. Miluje hokej a má k němu velmi blízko: Pracuje v prvoligovém hokejovém klubu Piráti Chomutov. „Hlasují pro mě hráči i fanoušci klubu,“ říká. Je nezadaná, ale přes svou zálibu kupodivu po hokejistovi jako případném partnerovi netouží. „Takový mužský, to není domů to pravé, vždyť by byl pořád pryč,“ tvrdí. Takže pánové, máte šanci!

Natřou to boubelky "hubeňourkám" i letos?

Její „spoluhráčka“ boubelka Lucka Špačková se letos do soutěže přihlásila jako vůbec první z dívek, usilujících o titul Dívka léta 2011. A stejně jako loni to svým hubeným soupeřkám chce pořádně „natřít“. Soutěží v kategorii Nejsympatičtější dívka a stále si drží postupové místo do finále.

Líbí se vám také dívky plnějších tvarů? Pak nezapomeňte podpořit tandem boubelek Lucií. Na vaše hlasy ale čekají také další půvabné dívky a třeba právě ty vaše jim  pomohou postoupit do finálového klání! Své favoritky můžete podpořit ZDE:

990268:gallery:true:true

Fotogalerie
7 fotografií