Uposlechly tak výzvy Lucky Špačkové, která loni způsobila poprask Jako jediná plnoštíhlá dívka se dokázala v soutěži probojovat do semifinále a získala obrovskou podporu hlasujících, díky které se nakonec se umístila na 14. místě.

Do letošního ročníku Dívky léta se Lucka přihlásila jako jedna z prvních a hned svým konkurentkám vzkázala: „Zas vám to vy hubeňouři natřu! Holky jako já, nebojte se jim ukázat svoje krásné křivky,“ vyzývá je.

Lucka v tom už není sama!

Letos v tom Lucka už není sama. Příklad si z ní vzala řada plnoštíhlých dívek a denně v soutěži přibývají další. A řekněte pánové sami: Nejsou zajímavější, než některá z děvčat, zápasících zřejmě s anorexií?

 

Lucie Tenková (23) by určitě potěšila fotografa Jana Saudky, který miluje ženy plných tvarů...
Autor: Dívka léta 2011
Třeba taková Lucie Tenková (23 let, míry 104 - 87 - 118, 175cm,  váha 81kg) má barokní postavu, na níž by nepochybně se zalíbením spočinulo i oko fotografa Jana Saudka.

Žije sama s maminkou a s křížencem špice Čakýskem. Miluje sport a hlavně hokej. Vysněné povolání už má, pracuje v hokejovém klubu. A jejím snem je zajet se podívat na hokejový zápase NHL.

Monika Foltýnová (18) studuje hotelovou školu.
Autor: Dívka léta 2011
K týmu dvou Lucií se připojila i Monika Foltýnová (18 let, míry 90 - 70 - 90, 165cm, váha 63kg). Studuje hotelovou školu, je nezadaná a bydlí s rodiči v Krnově. Ráda maluje, v současné době se věnuje sommeliérství a účastní se v tomto oboru různých soutěží.

Vendula Klosová (25) má ráda účtařinu!
Autor: Dívka léta 2011
Vendula Klosová (25 let, míry 100 - 90 - 110, 168cm, váha 75 kg)má zálibu, které nebudete asi věřit: účtařčinu! Jak o sobě píše, nezkazí žádnou psinu, léto tráví nejraději tak, že se vydá s přáteli a kamarády na vodu. Líbí se vám, pánové? Máte smůlu, Vendulka už je zadaná!

Ani vy netrpíte komplexem z toho, že máte oproti hubeňourkám pár kilo navíc? Pak neváhejte a posilte tým Boubelky Lucky v soutěži Dívka léta 2011! I vy máte šanci uspět stejně jako ona. Přihlásit se můžete ZDE:

934832:gallery:true:true

Fotogalerie
7 fotografií