Řada soutěžících děvčat nasadila ty nejsilnější zbraně a především v kategorii Umělecký akt ukazuje pánům svá půvabná těla zcela bez zábran. Většinou jde o fotografie, pocházející z ateliérů profesionálů a je skutečně na co se dívat!

Hanka Kotenová (24) je jako chytrá horákyně - oblečená neoblečená
Autor: Dívka léta 2011
Například Hanka Kotenová (24) je jako pohádková chytrá horákyně – ani oblečená, ani nahá, má na sobě jen síťovaný trikot. Ještě víc ukazuje na dalších fotkách v galerii. Hanka touží po tom, stát se modelkou. "Chci aspoň jednou vyhrát a posunout se v životě dál,“ píše v profilu. A pánové pozor, je nezadaná!

Diana Vošahlíková zapózovala fotografovi tak, jak ji pánbůh stvořil.
Autor: Dívka léta 2011
Fotomodelingu se věnovat chce i další odvážná dívka Diana Vošahlíková (19). Ta se pánům nerozpakuje ukázat na svém uměleckém snímku úplně nahá. Pomůže jí to získat si přízeň hlasujících?

Jenom do houslí je oblečená

Alice Stejskalová (26) ráda hraje na housle...
Autor: Dívka léta 2011
Alice Stejskalová (26). Na otázku, co nesnáší, vtipně odpovídá, že zlatá vejce. Jejím vysněným povoláním je být rentiérkou, tedy nedělat nic. Pomůže jí v tom soutěž Dívka léta? Nebo některý z bohatých páů? Také Alice je nezadaná, ale pozor – miluje bojové sporty, zejména kickbox!

Podívejte se na další odvážné dívky ZDE:

934832:gallery:true:true

Fotogalerie
16 fotografií