Tak takovou přítelkyni musí Jirkovi závidět snad každý mužský. Jak Jana píše ve svém soutěžním profilu, slíbila mu před časem, že bude nejen měsíčně vydělávat 50 000 korun, ale že mu také jednou sama obstará milenku!

Až bude letuškou, milenka jí Jirku pohlídá

Jana dokončuje vysokou školu v oboru cestovní ruch. Po studiích sní o kariéře letušky.
Autor: Dívka léta 2011
„Sním o kariéře letušky. To bych ale byla pořád někde ve světě a  tak to často s přítelem probíráme. Tak jsem mu slíbila, že mu sama vyberu milenku, aby nebyl pořád sám,“ tvrdí Jana. Obává se totiž, že by Jirkovi její činčily Cecilka a Růženka jako společnice doma asi nestačily.

Jak si výběr milenky představuje? „Nějaká kamarádka? To ani náhodou! Můj přítel je pohledný chlap, mohl by si mezi nimi vybrat klidně sám, ale to nechci. Bude to asi úplně neznámá dívka. Znám Jirkův vkus, tak vím, jakou vybrat.¨"

Ale co když bude chtít budoucí milenka Janě přítele přebrat? „Budu se o něj prát, to by bylo o zuby. O její,“  směje se. Ale dodává, že kdyby chtěl od ní odejít sám, bránit mu nebude.

 

934832:gallery:true:true

Po vysoké škole chce vydělávat 50 000 korun

Jana, která v Dívce léta 2011 soutěží v kategorii Umělecký akt, nyní dokončuje  vysokou školu v oboru cestovní ruch. Ve studiu by ráda pokračovala a pak chce vydělávat nejméně 50 000 korun. Jak to chce dokázat?

Uspěje Jana v kategorii Umělecký akt?
Autor: Archiv Jany Šimonové

Janu baví fotomodeling, ale modelkou se stát nechce. Touží po kariéře letušky.

„Dívala jsem se, že právě tolik asi letušky berou. Že bych si ale Jirku těmi penězi vydržovala, to ne, on má svoji práci a doma by neležel. Peníze jsou svoboda, mohli bychom si užívat,“ plánuje Jana.

S tím, že by se její sny nemusely vyplnit, si hlavu nedělá. „Pak by platilo, že slibem nezarmoutíš. Třeba to dopadne tak, že budu někde dělat za 10 000, ale věřím, že mě Jirka i přesto bude milovat stejně jako teď,“ doufá Jana.

Fotogalerie
6 fotografií