DISKUSE K ČLÁNKU

squirrelsam: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 07. 2011 14:07)

hertic:Takhle se nereprezentuje ona, ale takhle ji prezentuje BLESK...

(26. 06. 2011 00:50)

sarka.q:aby ji takto mohl Blesk prezentovat, musela mu k tomu dát indicie. Blesk hodně věcí nafoukne, ale lhát si nedovolí. Ale i špatná reklama je reklama, ne? Proč nebýt za blbku, když to pomůže, ne?

(27. 06. 2011 18:41)

nanuna:Myslím, že je škoda se k vám všem vyjadřovat, protože mě neznáte a neznáte nikoho z mého okolí, takže mě nijak neurážíte. Mě je jedno, co si o mě myslíte, vážím si názoru jenom těch, které mám po svém boku. Narážky na mou postavu chápu, holt, vypadám, tak jak vypadám, a to že nedisponuji většími ženskými křivkami mi přisoudila příroda... Jestli máte komplexy, chápu, že si je nemůžete vybít na někom jiném. To, že jsem slíbila to, co jsem slíbila, jste vůbec nepochopili. Jde o to, že vám to nemá cenu vysvětlovat, protože vy už vlastně víte jaká jsem z tohoto článku. Pro přítele jsem ta jediná a po tom všem, co jsme tu viděli, chápeme, jak dokáži lidi být zlí. To, že se tady někdo vyžívá tím, že porovnáva ženské přednosti a srovnává psychologii osobnosti s "článkem" je ubohost. Prosím vás, když se zajímáte o psychopaty, prosím vám, přečtěte si nejdříve něco o psychologii a potom spolu můžeme hovořit. Asi se mi to jenom zdá, ale všimli jste si toho, že když se chce někdo zviditelnit, může udělat cokoliv? A já do toho šla....

PS. Nikomu se nemusím chtit zalíbit, mě moji přátelé fandí (oni ví, jak, co mají chápat)

Pro Lůcu:
Ahoj Luci, jsem odtama, ale žiji ted momentálně jinde... Kdyby jsi chtěla, klido se můžeme někde sejít a pokecat... Budu moc ráda...

(24. 06. 2011 13:14)

sarka.q:jak se prezentuješ, tak se lidi chovají. na mě působíš jako submisivní pipinka co pro svého přítele udělá cokoliv aby se mu zalíbila. co o sobě napíšeš, na to reagují. tady jsi v souteži kde musíš zaujmout lidi co tě neznají - tvoji přátele jsou ti zde k ničemu. zaujala si tím co si o sobě napsala, tak se nediv jakou máš vizitku.

(25. 06. 2011 10:00)

pea.p:se zalíbit a zavděčit chlapovi tím, že mu budu cpát do postele jiné může jen totální BLBKA

(23. 06. 2011 12:43)

pea.p:partnera a zesměšňuješ sebe. Tím že mysl´š že mu nemůžeš stačit a že on aby byl spokojený potřebuje v posteli jiné ženy, které mu navíc ty dotáhneš.Takové holky si není možné vážit a partner ji sotva může ctít a uznávat. Pokud si přesvědčená, že ty sama ho neumíš udělat šťasným tak ho nech ať si najde holku které si bude moct vážit.

(23. 06. 2011 12:38)

sarka.q:

(23. 06. 2011 13:21)

sarka.q:Přesně takto se chovala Karla Homolka - naprostá odevzdanost a závislost, kdy to došlo tak daleko, že mu milenky nejen tolerovala, ale později i pomáhala unášet, mučit a zabíjet. Byla na něm tak závislá, že nedokázala od něj odejít ani když ji surově bil a zabíjel a znásilňoval jiné ženy. Jediná její omluva byla, že ho natolik milovala, že pro něj dělala úplně všechno, aby se cítil šťastný. Janička je koukám vypsychlá úplně stejně.

(23. 06. 2011 12:22)

pea.p:jich mimo tebe může hoblovat? To tě vlastně ani nepotřebuje. Možná ti to nedochází ale děláš chudáka ze sebe i z partnera.

(23. 06. 2011 12:05)

fufnik:proč v diskuzi tolik zbytečných slov k této slečně??? stačí jedno BLBKA

(23. 06. 2011 09:06)

pea.p:se budeš koukat jak to s ní dělá nebo se i přidáš? Něco tak uboháho sem ještě neslyšela. . Chlap když bude chtít tak si milenku najde sám a nebude čekat na tvoje svolení ani na to co ty mu vybereš. Nebo je budeš ještě předtím zkoušet aby nebyly lepší než ty

(23. 06. 2011 08:37)

smacky:ja ze to jsou kozy pod tymi listami a to ji tak trcej rebra kazdopadne good luck, ale v te hlave si to trocha zrovnej, to jsem jeste neslysel hledat priteli nahradnu trtkacku hahahahahaha

(23. 06. 2011 07:35)

znojmacka:pravda je, že žebra má větší než prsa.. javor je zbytečnej, v pohodě by stačily lístečky třeba z akátu.. no, ale nemůže mít všechno, má velký voči a velký řeči taky.. možná myslela, že zaujme pánský publikum a budou jí fandit, s takovým přístupem k životu

(23. 06. 2011 09:28)

lolitte:Jano, ty jsi odtamtud? Tam jezdím hodně často za kamarádkou
Boubelka Lucka

(22. 06. 2011 21:42)

nbcz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 06. 2011 20:40)

matyldamatylda:

(22. 06. 2011 21:43)

janteto:letušky a letušky, některé lítají, ruskou linku, některé anglickou linku a některé také našulinku. V tomto případě, milence již hledat nebude muset, že?

(22. 06. 2011 20:39)

matyldamatylda:

(22. 06. 2011 21:44)

nbvcx007:... zajímavá je ta fotka s těma lístečkama, jen na ní vypadá jako umělá nebo mrtvá - nevím, jestli to je záměr nebo ne... Pěkná je ta u zdi.

(22. 06. 2011 20:24)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy