„Zajíčci“, tedy slečny kolem 16 až 18 let, se v soutěži někdy až komicky snaží stylizovat do role dospělých žen. Jejich starší soupeřky se tomu mohou opravdu jen usmívat. Jsou si vědomé své vyzrále krásy a umí ji také dobře prodat.

Kim Nováková (25) nejraději relaxuje u moře
Autor: Dívka léta 2011
Jako třeba Kim Nováková (25). Tato dívka se narodila v Německu, kde také vystudovala a pracuje jako zdravotní sestra. Částečně ale žije i v Česku. Jejím snem je být jednou zvěrolékařkou. Ale možná právě jí soutěž změní život…

Ještě o rok starší je Alice Stejskalová (26). Své

Alice Stejskalová (26) ráda hraje na housle...
Autor: Dívka léta 2011
půvaby nijak neskrývá, nemá ostatně proč. A líbí se 73 % těch, kteří si už prohlédli její profil, čímž se nemůže pochlubit řada mnohem mladších soupeřek. Tato nezadaná slečna miluje italskou a japonskou kuchyni a sarkasticky říká, že by v životě chtěla dokázat umřít v plném zdraví.

Pet Neumannová (26) chce být fotomodelkou. Má k tomu všechny předpoklady
Autor: Dívka léta 2011
A co říkáte Pet Neumannové (26)? Také ona odhaluje křivky svého těla. Přátelé o ní tvrdí, že v něm tento „anděl“ skrývá ďábla. Nu, asi na tom něco bude. Pet touží být fotomodelkou a očividně k tomu má všechny předpoklady.

Je vám také víc, než „zajíčkům“ v soutěži Dívka léta a chcete jim to natřít? I vy máte šanci na výhru!  Neváhejte a přihlaste se ZDE:934832:gallery:true:true

Fotogalerie
13 fotografií