Když se sexy kočka rozvalí na kapotě auta, hned se chlapům nahrne všechna krev do…srdce! Když pořádné křivky vyniknou jak na karosérii, tak ženském těle, srdce každého pořádného chlapa se musí nutně rozbušit ostošest. Hlavně, když je vidět, že i něžné pohlaví má k pořádným kárám také vztah.

Háro a kára

Katka Kaňáková (19) ze Stříbra miluje hraní s vlasy. Aby také ne, když je vyučená kadeřnice. Jednou by chtěla mít vlastní kadeřnický salón, kde by se věnovala svým zákazníkům. Že má Kateřina vztah i k autům ukázala na zaslané fotografii.

Katka miluje rychlá kola
Autor: Blesk

Modeling a veterán

Katka se jmenuje i slečna Omasztová (20), která má k autům také blízký vztah. Zaslala nám totiž do soutěže několik fotografií u veterána. Tato sličná slečna již začala koketovat s modelingem a je to vidět.

Katka se vyfotila u veterána
Autor: Blesk

Zběsilé křivky

O tom, že rychlá kola miluje i Alexandra Friedrichová (22), také není pochyb. Kromě jejích sexy křivek na kapotě vozu, je totiž její nejoblíbenější filmovou sérií sága Rychle a zběsile.

Alexandra má v oblibě filmovou sérii Rychle a zběsile
Autor: Blesk

Dívka léta 2013 přehledně:

- Zúčastnit se můžou dívky z celé republiky ve věku od 16 do 26 let.

- Soutěž startuje dnes ve 12:00, posílat fotky můžete do 19. srpna

- Internetové hlasování bude od 6. srpna do 19. srpna

- Krajské SMS hlasování bude od 20. srpna do 28. srpna

- Republikové SMS hlasování od 29. srpna do 5. září

- Vyhodnocení soutěže 13. září

V profilu je potřeba vyplnit svoje nacionále (Jméno, věk, telefon, adresa) a odpovědi na otázky a něco o sobě. A to vše pravdivě a poctivě. Samozřejmě bez hrubek, a abyste zaujaly. To už vám ale poradila Tereza

Pravidla, více informací, rady, tipy, fotky a celou soutěž najdete na www.divkaleta.cz.