Kromě korunky a honosného titulu se dvacetiletá Šárka Králová může těšit z výhry 30 tisíc korun. Třeba jí pomůžou nastartovat kariéru modelky, po které jistě touží, ale ještě o tom neví. Protože proč nevyužít tak sexy tělo k něčemu příjemnému a zároveň prospěšnému. Případně může vzít přítele na dovolenou, třeba do Egypta, tam už se opět začalo létat.

„Vicemiss“ se stala devatenáctiletá blondýnka Kristýna Kosová ze Středočeského kraje. Ta si odnáší dvacet tisíc, za které si může koupit třeba nový objektiv ke svému foťáku. Jako studentka propagační fotografie to jistě uvítá!

Na třetím místě s desetitisícovou odměnou skončila jednadvacetiletá brunetka Kateřina Tóthová ze Zlína. Třeba umístění v soutěži Dívka léta pro ni bude takovým osudovým dotekem (ostatně ten film má nejraději) a nakopne to její manažerskou kariéru!

Sexy křivky všech tří dívek navíc nafotí hvězdný fotograf Blesku Honza Tůma. A třeba budou mít holky to štěstí a vybere si je nějaký časopis na svoji titulní stranu. Stejně jako výherkyni minulého ročníku Terezu Šauerovou, která se dostala dokonce na titulku Playboye!

Fotogalerie
3 fotografie