Portugalský pár rodičů má hodně co vysvětlovat. Zděšený kolemjdoucí totiž natočil, jak se pár oddává hodně intimním radovánkám ve veřejném parku s příhodným názvem Paredes de Coura, a to přímo vedle malé holčičky. V jednom okamžiku si matka dokonce udělá krátkou pauzu a k dceři cosi pronese. Společně se zasmějí a žena po chvíli pokračuje v sexu.

Podívejte se na video:
Video
Video se připravuje ...

Pár se oddával sexu v parku! Vedle malé dcery, která se dívala! YouTube

Policie matku identifikovala jako 41letou obyvatelku chudinské čtvrti ve městě Guimarães, ale jméno odmítla zveřejnit. Podle portugalského deníku Diário de Notícias povedenou rodinu už navštívila sociálka a holčičku dočasně odebrala. Pracovníci jí odebrali i druhé devítileté dítě. Celkem má matka podle deníku pět dětí s různými partnery a už loni u ní byla sociálka a odebrala jí 13letého syna, protože se o něj nedokázala postarat.

K případu se rovněž vyjádřil otec holčičky, který už s matkou nežije. „Byl jsem zhnusený a v šoku, když jsem se na to video podíval. Nikdy jsem si nemyslel, že by něčeho takového byla schopná,“ sdělil listu Diário de Notícias a uvedl, že bude žádat dceru (6) a další jejich děti (9 a 14) do opatrovnictví.

Ženě a jejímu partnerovi nyní hrozí obvinění ze sexuálního zneužívání dítěte, za což můžou dostat až tři roky natvrdo. Policisté ale mohou stíhat i autora nahrávky pro trestný čin narušení soukromí a zveřejnění nelegální nahrávky.

Fotogalerie
8 fotografií