Jak se ukázalo, dost z nich je totiž odvážných, a nebojí se vyrazit bez kalhotek. Důvod je prostý: „Je to pohodlnější,“ shodují se.

„Češi byli vždycky otevřený národ a u Češek to platí dvojnásobně! Ty nemají vůbec v ničem předsudky, chodí bez, opalují se bez. Češky prostě patří na špičku žebříčku v nenošení spodního prádla,“ potvrdil Blesku situaci mluvčí Asociace cestovních kanceláří Tomio Okamura s tím, že česká žena představuje pro muže velice lákavou kombinaci. „Krásná žena a ještě ke všemu otevřená. Je to prostě všeobecně známá věc, že Češky chodí naostro,“ dodal Okamura.

Takže pánové, můžete být rádi, že žijete v České republice. V Německu nebo v Itálii byste totiž ženu, která je naostro, hledali hodně dlouho! A jak to vidí lékaři? „Myslím, že to moc zdravé není. Všude se jen práší, a tak by se ženy měly spíše chránit,“ domnívá se gynekolog Radim Uzel. Nejlepší prádlo v létě je prý bavlněné.

NAOSTRO:

Anna Beránková (18), z Prahy

„Občas ráda provokuji,“ říká o svém chození naostro. „Rodičům to naštěstí vůbec nevadí, když je to v rozumných mezích. Do školy ani do práce takhle ale nechodím,“ dodává Anna. Považuje to navíc za pohodlné. Zejména pro horké letní dny.

S KALHOTKAMI:

Jana Šimáčková (19) z Roudnice nad Labem

Nosí nejraději tanga, sama by naostro však nešla. „Ale to neznamená, že to odsuzuji. Nic proti chození bez kalhotek osobně nemám, komu to takhle vyhovuje, ať si tak i chodí. Já mám v oblibě tanga, a to je zase příjemné pro mě.“

 

Naostro (vpravo stojící) Anna Beránková (18) z Prahy a s kalhotkami vlevo stojící Jana Šimáčková (19) z Roudnice nad Labem
Autor: Foto Blesk - Tomáš Vrbenský

 


NAOSTRO
Anna Dušátková (23) z Jirkova

Anička chodí naostro bez kalhotek prý kvůli příteli, vojákovi z povolání. „Líbí se mu to a mně taky,“ usmívala se. Na sport si ale kalhotky bere. „Jezdím na in-line bruslích a tancuji. Tam musím,“ dodala sympatická brunetka.

Naostro: Anna Dušátková (23) z Jirkova
Autor: Foto Blesk – Helena Lacinová

 


NAOSTRO
Petra Kolářová (20) z Olomouce

Barmanka Petra se může chlubit krásným tělem, z něhož ráda v mezích bontonu leccos ukáže. Kdyby jen pánové tušili, že pod krátkou minisukní často už nebývá ani miniaturní kousek prádla. „Ráda chodím bez kalhotek, zejména teď v létě,“ prozradila Blesku.

Naostro: Petra Kolářová (20) z Olomouce
Autor: Foto Blesk - Pavel Ryšlink

 



S KALHOTKAMI
Alice Rusinová (17) ze Žatce

„Pod minisukně nosím vždy kalhotky. Na praxi chodím do veterinární ambulance, kde se musím často předklánět. Asi by nebylo vhodné být v takových případech bez prádla,“ řekla studentka Střední zemědělské školy s úsměvem.

S kalhotkami: Alice Rusinová (17) ze Žatce
Autor: Foto Blesk – Jana Ulrichová

 


S KALHOTKAMI
Petra Ullmannová (22) z Karlových Varů

Petra nosí v létě nejradši minisukně. „Je to příjemné a pohodlné a ještě si tak opálím nohy,“ směje se. Pod sukněmi má ale vždycky kalhotky. „Je to podle mě hygieničtější a přeci jen, kdyby mi někdo koukal pod sukni, tak nemusím odhalovat vše,“ dodává

S kalhotkami: Petra Ullmannová (22) z Karlových Varů
Autor: Foto Blesk – Kateřina Moravcová

 

Celá galerie:

Fotogalerie
5 fotografií