Herečka se odhalila v českopolském filmu Operace Dunaj. Při jedné z milostných scén u rybníka se Zoubková předvedla natolik, že diváci mohli v plné parádě vidět její poprsí.

Fotogalerie
1 fotografie

„Samozřejmě, že jsem stydlivá, ale zároveň jsem i profesionálka,“ vysvětlila Zoubková scénu, která se rychle stala mezi jejími obdivovateli kultovní.

„Jinak to natáčení byla velká zábava. Nejvíc jsem se nasmála s Marthou Issovou a Vojtou Dykem, se kterými jsem strávila nejvíc času,“ vzpomíná Zoubková na natáčení filmu, kde dále hrál třeba Bolek Polívka, nebo Eva Holubová.

Děj se humornou formou vrací k okupaci Československa v roce 1968. „Větší část se toho ale natáčela v Polsku, takže to dojíždění tam, bylo poněkud méně příjemné. Občas jsme si navíc moc nerozuměli s polským štábem, takže jsme si povídali i rukama a nohama,“ vzpomíná Zoubková na natáčení.

Zdánlivě stydlivá Zoubková se svléká nejen ve filmu, ale i na divadle. Ve  hře Krysař si Monika vystřihla žhavou scénu, při které jen v kalhotkách objímá svého hereckého partnera. Moniko, ukaž se takhle i v Ordinaci...