DISKUSE K ČLÁNKU

wykopavka:ten pan vam nepřipomíná Topolánka? )))))))))

(17. 12. 2009 17:13)

panalev:která se svlékne - je HVĚZDA, protože pokaždé uvidíme něco nového a jiného!

(16. 12. 2009 21:31)

goaogoa:hm jeji postava neni tak pekna aby mohla byt naha

(09. 01. 2010 23:46)

eremita:Zoubková se Ordinací míhá velmi marginálně, utrpápená průšvihářská snad nikdy hvězdou tohoto svěžího dílka nebyla.....

(16. 12. 2009 13:48)

sigenius:Kdyby manžel nebyl šéfem činohry ND, o roli by nezavadila. Leda snad papíru. Prosím Blesk, aby si z této vážné věci nedělal legraci.

(16. 12. 2009 13:12)

zamlzena:Lásky jedné plavovlásky,kde hrála sestra Jany Brejchové Hana ,a ve filmu se svlékla Tehdy na to byla třeba odvaha, protože nebylo zvykem ani ve světě ani u nás, aby se ehrečka zcela vysvlékla. Režiséři si začali myslet,že čím vcíe nahoty a násilí, tak více vydělají. Filmy sjely z kopce kamsi na skládku. Párktát se divák napálí a pak přestane do kina chodit. Za ty peníze to totiž nestojí. Kino bývalo za tři koruny a filmy byly kavlitnější. Též pociťuji, když se něco točí tak, aby to uspělo ve světě / například film Kolja/ Já už se na české filmy nedívám, o seriálech ani nemluvím.Ve světě je pár filmů,které stojí za to, ale moc toho opravdu dnes není.
Jméno Zoubkové mi tedy nemůže nic říkat, ale pokud někdo opravdu umí hrát, tak není možné se o tom nedozvědět a pak ten film zaklepe na dveře u každého.

(16. 12. 2009 12:43)

zamlzena:Lásky jedné plavovlásky,kde hrála sestra Jany Brejchové Hana ,a ve filmu se svlékla Tehdy na to byla třeba odvaha, protože nebylo zvykem ani ve světě ani u nás, aby se ehrečka zcela vysvlékla. Režiséři si začali myslet,že čím vcíe nahoty a násilí, tak více vydělají. Filmy sjely z kopce kamsi na skládku. Párktát se divák napálí a pak přestane do kina chodit. Za ty peníze to totiž nestojí. Kino bývalo za tři koruny a filmy byly kavlitnější. Též pociťuji, když se něco točí tak, aby to uspělo ve světě / například film Kolja/ Já už se na české filmy nedívám, o seriálech ani nemluvím.Ve světě je pár filmů,které stojí za to, ale moc toho opravdu dnes není.
Jméno Zoubkové mi tedy nemůže nic říkat, ale pokud někdo opravdu umí hrát, tak není možné se o tom nedozvědět a pak ten film zaklepe na dveře u každého.

(16. 12. 2009 12:43)

sportsman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 12. 2009 12:10)

dearali:to pradlo ma prisernyyyyyy

(16. 12. 2009 11:48)

lizec:se to odehrává v šedesátomosmom

(16. 12. 2009 15:08)

macek220364:vono je to jedno, hlavně, že píšu h.o.v.a.d.i.n.y, že autore?

(16. 12. 2009 06:35)

matyldamatylda:Náhodou je úspěch,že trefili alespoň jméno Monika Zoubková

(16. 12. 2009 08:28)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy