"Je to fajn rozptýlení. Beru to už jen jako koníček. Jednou za čas to je fajn," říká Andrea, která se objeví v listopadu na módní show manželů Moravcových. "Moc se na to těším. Jednou za čas si to opravdu užívám a myslím, že to je i vidět na výrazu, že to už člověk nemá jako práci."

Po porodu syna Jáchyma má zpět své sexy křivky. Během druhého těhotenství přibrala čtrnáct kilogramů a všechna kila má díky cvičení pilates dole. "Cvičím ve třech studiích, dojíždím do třech měst. Mám nabídku z Prahy, tak i o tom uvažuji,“ říká Andrea, která se cítí na plný úvazek především maminkou.

Thajky jí lámají tělo

S manželem nemají pro děti chůvu, pomáhají jim babičky. "Nepořizovala jsem si děti proto, abych byla pořád pryč a starala se o ně cizí paní,“ říká Andrea rázně. „Když je potřeba, je k dispozici manžel nebo naše maminky,“ vysvětluje Andrea, která si nejvíce odpočine prý na thajské masáži.

"Miluji, když o mě někdo pečuje, a ruce Thajek jsou skvělé. I klasická lámací thajská masáž je pro mě příjemná. Z pilates mám tělo hodně ohybné, takže je to úplně v pohodě. Ale samozřejmě masáž s voňavými olejíčky je obrovský odpočinek, tu dokážu i prospat,“ říká. "Mám svoji osvědčenou masérku v hotelu Globus na pražských Roztylech. Na její ruce nedám dopustit,“ dodala Vránová.

Fotogalerie
6 fotografií