Jayne Mansfield (1933 – 1967) seděla ve svém Buicku na sedadle spolujezdce, za volantem seděl její osobní řidič. Děti Miklós, Zoltán a Mariska seděly vzadu.

Jestli chtěli stihnout televizní vystoupení Jayne v New Orleans, museli spěchat. Zadní světla přívěsu traktoru zahlédl řidič příliš pozdě. Traktor jel velmi pomalu, skoro stál.

Jayne i řidič byli na místě mrtví, děti vyvázly jen s lehkými zraněními. Podle legendy byla hlava sexbomby nárazem oddělena od těla. Policie tuto verzi ale opakovaně vyvracela.

Fotogalerie
1 fotografie

Satan

Herečka se proslavila v televizi, v mnoha filmech a divadelních rolích. Před kamerou byla často nahá.

Pro dobový bulvár byl její soukromý život opravdovou lahůdkou. Kromě tří svateb a pěti děti prožívala několik paralelních milostných románků, měla velmi blízko k alkoholu a její soudní spory byly o mimořádných sumách.

Její milenci byli vždy velmi bohatí, patřili mezi ně úspěšní režiséři, miliardáři, majitel sítě restaurací, ale třeba i Anton LaVey, zakladatel satanistické církve.

Poprvé se vdávala tajně, když jí bylo 16 let. O půl roku později ale musela s pravdou ven, protože otěhotněla.

Steak

S druhým manželem se seznámila v restauraci. Na otázku číšníka, co si dá, odpověděla: "Dám si steak a toho vysokého muže vlevo." Z onoho muže se vyklubal herec a vítěz kulturistické soutěže Mr. Universe 1955.

Jejím třetím manželem byl režisér italského původu. Jejich manželství trvalo necelý rok.

Sledujte seriál Blesku pro muže Mrtvé modelky zde pravidelně každé úterý.