Jasmine byla tak zohavená, že policii chvíli trvalo, než zjistila, kdo vlastně je. Vrah jí vyrthla zuby a usekal prsty se zjevným záměrem ztížit identifikaci. Zapomněl ale na prsní iplantáty, podle kterých nakonec policie zjistila, čí tělo je v kufru.

Svatba

Modelka Jasmine Fiore žila v Kalifornii, předváděla plavky, živila se reklamou (webové stránky pro dospělé) a jako hosteska při turnajích v pokeru v Las Vegas.

Fotogalerie
2 fotografie

Její manžel Ryan Jenkins byl hvězdou reality show Megan si chce vzít milionáře. Účinkoval v reality show Miluji peníze, kterou televize po vraždě stáhla z vysílání.

Seznámili se v Las Vegas při turnaji v pokeru a o pár týdnů později, 18. března 2009, se vzali ve známé Little White Wedding Chapel v Las Vegas.

Nevěry

Od začátku bylo jasné, že tohle manželství fungovat nebude. Jasmine měla  nejméně dva další vztahy s bohatými muži a nemínila se jich vzdát kvůli kroužku na prstě.

Už půl roku po svatbě byl Jenkins popotahován úřady kvůli domácímu násilí, které spáchal na své ženě, když ji při hádce shodil do bazénu.

Večer před vraždou byl pár viděn na pokerovém turnaji v hotelu v San Diegu. Pak ještě zašli do nočního klubu, do hotelu se vrátil Jenkins v půl páté rána a podle záznamů z hotelových kamer už byl sám.

Následujícího rána odjel Jenkins do jejcih bytu v Los Angeles a nahlásil zmizení své ženy. Poté odjel do rodné Kanady.

Naděje

Jenkins byl od samého začátku jediným podezřelým. Jeho tělo bylo nalezeno deset dní po vraždě v hotelu v kanadské Britské Columbie ve městě s poněkud ironickým názvem Hope (naděje).

Byla to jasná sebevražda. Jenkins se oběsil na pásku na háku na šaty. Nezanechal dopis na rozloučenou.

Seriál Mrtvé modelky najdete zde pravidleně každé úterý.