„Můj parťák je pro mě jako bratr. Nemám s ním žádný románek, ani s nikým jiným. Fotili jsme to jen pro pobavení,“ uvedla ve svém prohlášení sexy policistka. Žena přitom tvrdí, že se jedná o snímek pořízený už před rokem a k jeho zneužití došlo poté, co ztratila telefon a jeho nálezce požadoval sex výměnou za to, že jej nebude publikovat.

Tak či onak, kariéru ukončila vskutku senzačně! Fotka se totiž začala šířit sociálními sítěmi a matka dvou dcer si okamžitě získala nejen tisíce příznivců, ale i bezpočet lukrativních nabídek z nočních klubů, kde nedlouho poté začala pracovat jako striptérka a vydělává až 16,5 tisíce za vystoupení!

Několik pánských časopisů a místních podnikatelů dokonce projevilo zájem uzavřít s Nidiou modelingovou smlouvu. Chtěli se tak nejspíše přiživit na její chvilkové popularitě. I když policistka přišla o místo, tak rozhodně nouzi o peníze neměla.

Nyní si však stěžuje, že jí tato „sláva“ zničila manželství. „Omlouvám se Proximity Justice Secretariat (pozn. místní policejní složka) a městu Escobedo za tento nemorální čin, který jsem spáchala. Publikace snímků velmi poškodila mé dvě dcery, manžela, rodiče, bratry a zbytek celé rodiny. Přiznávám svoji chybu a žádám, aby bylo toto téma ponecháno stranou médií.“ uveřejnila před nějakou dobou na svém facebookovém profilu.

Fotogalerie
6 fotografií