Video
Video se připravuje ...

Sexy babička se vzteká poté, co jí smazali profil na sociální síti pro pubescenty Instagram

Na instagramu má 205 tisíc sledujících. Její blonďatá hříva je sexy, ale ne tak, jako její airbagy, která ráda ukazuje ve výrazných výstřizích. Jenže slavná sociální sít jí byla málo. A tak se rozhodla, že expanduje na TikTok, což je něco jako sociální síť pro lidi do 15 let. Založená je na vytváření videí.

Na TikToku nepochodila

Začala jsem na TikToku tento víkend a zveřejnila jsem dvě videa. Vydržely jenom 24 hodin. Obě byla cenzurována. Koukala jsem se do směrnic a neporušila jsem nic, takže nevím, o co jde,“ řekla sexy blondýnka Sunday Mirror Online. Jenže TikTok je čínská aplikace a názory cenzorů se mohou lišit.

Gina, která je ráda středem pozornosti, se stala slavnou v roce 2018, kdy se dostala do finále nejkrásnějších kočand pánského magazínu Maxim. Zastínila přitom i o polovinu mladší soupeřky. Její nynější problém přitom není prvním, na který narazila. I z instagramu zmizely její sexy fotky.

Gina to nechápe

Ať už je ale Gina jakákoliv, nemusíte se bát, že byste o její fotografie se silným nádechem erotiky přišli. Gina si vždy najde cestu. „Z foceného úhlu nejsem nahá a vše zakrývají vlasy,“ bránila svou čest. O pozornost se už tedy přihlásila dostatečně.  Věnujete jí ji? Jasně, že jo...

Fotogalerie
145 fotografií