Rodina Irwinových je po tragédii rozhádaná na ostří nože. Pozůstalí, kteří provozují mimo jiné proslavenou Australskou zoo, se stále nemohou udobřit a rozhodnout, jakým směrem se byznys bude po smrti slavného Steva ubírat.

Do prosince 2015 v Australské zoo pracovala i Rebecca jako generální ředitelka. Pak ji ale kvůli hádkám a sporům opustila. O rok později pak web Courier Mail informoval, že Rebecca začala pracovat jako manažerka v restauraci.

Kontakty s rodinou lovce krokodýlů zpřetrhala

Veškeré kontakty s Australskou zoo podle serveru přetrhala. „Držela jsem se od toho dál. Je to velmi smutné. Rodinná záležitost,“ řekla tehdy o sporech s příbuznými. Maminkou Rebeccy je Joy Muscillová – sestra zemřelého Steva.

Sexy blondýnka se však ve světě rozhodně neztratí. Útokem vzala instagram, kde často svůdně pózuje jen v plavkách. Nebojí se ani vystrčit zadek nebo dát na odiv vskutku plný výstřih. Všichni na ní mohou oči nechat a fotky komentují jako diví.

Čumilové mají smůlu, profil je teď soukromý

Své fanoušky však přesto zarmoutila. Nedávno si totiž přístupnost profilu na sociální síti změnila na soukromý, takže již nad jejími fotkami nemůže nikdo slintat veřejně. O Rebecce však určitě ještě v budoucnosti uslyšíme.

Fotogalerie
22 fotografií