Emily si nechává platit za nejrůznější čuňárny. „Miluji šokování lidí. Dostávám neustále bláznivé požadavky od fanoušků. Lidé po mně chtějí špinavé spodní prádlo nebo vodu z vany. Někteří mají rádi fotky nebo videa mých nohou, jiný se rádi koukají, jak před kamerou prdím nebo říhám,“ prohlásila bez ostychu blondýnka podle Daily Staru.

Jaké bylo nejzvláštnější přání, které od fanouška hvězda instagramu obdržela? „Nejdivnější žádost, které jsem vyhověla, bylo spaní před kamerou. Někteří chlápci mě prostě chtějí sledovat, jak spím,“ prozradila Emily. Za ty nejnemravnější věci si nechává platit na webu pro dospělé Nudiez. Sexy nemrava se nezdráhala říct ani to, kolik si za co účtuje.

Čtyři dny nošené kalhotky za balík peněz

Prodávám své věci za různé ceny, záleží, kolik toho je, co to je a kam to putuje. Za své kalhotky, které jsem nosila jeden den, si účtuji 5 800 Kč + poštovné. Za kalhotky, které jsem nosila 4 dny, je to 11 500 Kč a kalhotky, ve kterých jsem masturbovala, vyjdou na 23 tisíc korun,“ odhalila modelka svůj úchylný ceník.

Fanoušci od ní kupují také vodu, ve které se koupala. Ta vyjde na asi 2100 Kč. „Za fotky nohou si účtuji 450 Kč, za video je to 1150 Kč. Za videa, na kterých prdím nebo říhám, je to 1150 Kč. Bez oblečení chci 3450 korun. Když spím nahá před kamerou, což je snadné a užívám si to, účtuji si 450 Kč za minutu,“ dodala k ceně svých služeb.

Hanbatá blondýnka si vydělává téměř čtvrt milionu týdně

Zpočátku jsem si neuvědomila, kolik peněz mohu vydělat. Když jsem začala, byla jsem líná a pohodlná a stačilo mi málo peněz. Ale poté jsem začala makat víc a začala být hladovější po přísunu peněz. Nyní si vydělám 230 tisíc korun týdně a tato suma stále roste,“ uzavřela peněz chtivá rajda, která evidentně v sexu nezná žádné hranice.

Fotogalerie
136 fotografií