Když v úterý přinesl server www.4men.cz sérii fotografií krásné modelky Štoudkové, kterak se myje zcela nahá ve vaně, vyvolalo to pořádné pozdvižení. Fotografie prý do redakce zaslal čtenář Milan.

Fotogalerie
4 fotografie

Jenže, jak se ukázalo, tak Milan milou Míšu nefotil jen při osobní hygieně, ale modelku si zvěčnil i po koupeli. Tentokrát v ložnici. A na fotografiích je vidět ještě mnohem více, než v předchozí sérii z koupelny. Tam se Míše ještě jakž takž dařilo zakrýt si intimní partie pěnou, ovšem na fotografiích z ložnice už je například Míšino poprsí vidět v plné parádě. A navíc Míša v prstech svírá zajímavé růžové trenýrky, které patří nejspíš autorovi fotografií!

Všichni tak mají možnost díky Milanovi vidět něco, co do té doby viděla jen hrstka vyvolených, mezi které má ovšem patřit například hned několik členů české fotbalové reprezentace.

Právě Míša Štoudková totiž doprovázela české fotbalisty při jejich prázdninovém nočním řádění v Praze, kdy se několik fotbalistů popralo. Stejně tak dělala Míša nároďáku společnost i při pitce po nedávné porážce se Slovenskem. A že by si fotbalisté užívali společnost Štoudkové kvůli jejím konverzačním schopnostem, to si snad nemůže myslet ani největší naiva.

Samotná modelka je prý ze zveřejnění fotografií nešťastná. „Prosila nás, ať je nezveřejňujeme, protože na nich je prý doopravdy ona,“ popisuje reakci Míši jen z členů redakce www.4men.cz. Když jsme chtěli znát reakci Štoudkové my, nezvedala nám telefon.

Všechny nové hanbaté fotografie Míši Štoudkové z ložnice můžete najít zde.

Další nahé fotky hříšné vicemiss přineseme už zítra!